Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» με ανατροπή στην Ξάνθη!

Την εκτός έδρας νίκη με 4-2 πέτυχαν οι Νέοι του Πανιωνίου επί της Ξάνθης, δείχνοντας έτσι τον... δρόμο και στην ανδρική ομάδα. Οι κυανέ...

Την εκτός έδρας νίκη με 4-2 πέτυχαν οι Νέοι του Πανιωνίου επί της Ξάνθης, δείχνοντας έτσι τον... δρόμο και στην ανδρική ομάδα.

Οι κυανέρυθροι του  Δημήτρη Τερεζόπουλου ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στο "τρίποντο".

Οι γηπεδούχοι με γκολ των Φασίδη (21'), Χατζητέρογλου (26') πήραν το προβάδισμα με 2-0, με την συνέχεια όμως να ανήκει στον Ιστορικό.

Αρχικά ο Πρέντι με δύο τέρματα (27', 45') έφερε το ματς στα ίσια, με τον Φερεντίνο στ 77' να κάνει την ολική επαναφορά, δίνοντας το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Το τελικό 2-4 για τους κυανέρυθρους έγινε στο 88ο λεπτό με σκόρερ και πάλι τον Πρέντι, ο οποίος πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μεξι, Ρόπας, Καλύβας, Λουλάι, Γκίνη, Φερεντίνος (84' Κόντης), Αρώνης (67' Πινιώτης), Πρέντι, Καρκασίνας, Ντάγκρας (32' Γκέζος).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης



Δεν υπάρχουν σχόλια