Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έξω Καμπάνταης, μέσα Αραβίδης-Κουλουχέρης!

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/03) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέας Σμ...

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (02/03) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέας Σμύρνη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες μόνο του Καμπάνταη που έχει ίωση, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Αραβίδης και Κουλουχέρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Σμύρνη ο προπονητής του Πανιωνίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Ανέστης, Πάνος, Αραβίδης, Κουλουχέρης.


1 σχόλιο

  1. ΠανιωνιοςΝεμεας2 Μαρτίου 2014 στις 8:20 π.μ.

    Μαγκες σημερα το απογευμα πρεπει να αποδειξετε σε ολο τον κοσμο οτι συμπτωματικα βρισκοσασταν χαμηλα στην βαθμολογια εχετε την δυνατοτητα και το ταλεντο φορατε την πιο ΙΣΤΟΡΙΚΗ φανελα της ΕΛΛΑΔΟΣ γιαυτο απο το πρωτο λεπτο πρεπη να καταλαβη ο αντιπαλο σας οτι σημερα στο γηπεδο τους 3 βαθμους θα τους παρετε εσεις γερα παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή