Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να δώσει συνέχεια στο σερί

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει σήμερα (02/03, 17:15) ο Πανιώνιος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη. ...

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει σήμερα (02/03, 17:15) ο Πανιώνιος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο σερί νίκες (ΠΑΣ και Απόλλωνα) και θα επιδιώξουν να φτάσουν στην επιτυχία και κόντρα στον σύλλογο της Λέσβου, ώστε να κάνουν ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του κανονικά τους Αραβίδη και Κουλουχέρη, ενώ η μοναδική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει είναι αυτή του Καμπάνταη λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Ανέστης, Πάνος, Αραβίδης, Κουλουχέρης.

Να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο περιμένουν αρκετό κόσμο σήμερα στο γήπεδο, καθώς τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και το καλό κλίμα που έχει επανέλθει στην ομάδα έχει φέρει συσπείρωση στην "Πλατεία".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια