Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα τρέ«Χ»ουμε...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και έτσι δεν «καθάρισε» με την υ...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και έτσι δεν «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή.

Ο Ιστορικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αραβίδη, όμως το γκολ του Μαρτίνεζ έφερε το ματς στα ίσια και τον Πανιώνιο να μην… ξεμπερδεύει!

Ακυρώθηκε γκολ του Καμπάνταη στις καθυστερήσεις ως οφσάιντ. Δοκάρι για τους κυανέρυθρους στο 91'.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός έδειχνε πιο ορεξάτος και απαλλαγμένος από βαθμολογικό άγχος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκε καλύτερο ρυθμό και στο 7’ πραγματοποίησε την πρώτη του τελική ενέργεια. Ο Αραβίδης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, με το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε να μπλοκάρει σταθερά ο Μπρακάλι.

Στη συνέχεια το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με το παιχνίδι να έχει περιοριστεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 20’ ο Ιστορικός πραγματοποίησε την δεύτερη φάση του, με τον Κούρντι να κάνει το μακρινό συρτό σουτ και την μπάλα, αφού πρώτα κόντραρε σε πόδια παίκτη του Παναιτωλικού, πέρασε λίγα μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Εννιά λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι, μετά από φάση διαρκείας, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αρχικά ο Γιάννου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα των αμυντικών του Παναιτωλικού και ο Αραβίδης που έγινε τελικός αποδέκτης της με σουτ «έγραψε» το 1-0.

Η ομάδα του Αναστόπουλου μετά το τέρμα που σημείωσε βελτιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 40’ σε ενέργεια του Γιάννου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων έχει παράπονα για πέναλτι.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου φάνηκε να ανατρέπεται σε μαρκάρισμα από πίσω, με τον Λιαχούδη όμως να μην δείχνει παράβαση, ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες στη Νέα Σμύρνη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, κάτι που τελικά ευνόησε τον Παναιτωλικό.

Οι φιλοξενούμενοι σε μία γρήγορη αντεπίθεση τους στο 69’ ευτύχισαν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Μαρτίνεζ με ωραία ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη κάνοντας το 1-1.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να αντιδράσει, όμως ο ανορθόδοξος τρόπος επίθεσης δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 80’ ο Κολοβός δεν μπόρεσε με προβολή μέσα από την περιοχή να σκοράρει και στην εξέλιξη της φάσης ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μπούτιμιρ βρήκε χώρο έκανε και το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Παντίδου και να περνάει τελικά κόρνερ.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι για μία ακόμη φορά βρήκαν ελεύθερο, με τον Ανέστη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε τετ α τετ με τον Μπούτιμιρ.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» του Πανιωνίου, με τον Κολοβό να κάνει το σουτ, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει τελικά στα χέρια του Μπρακάλι.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από κόρνερ του Λάσνικ, η μπάλα έφτασε στην «καρδιά» της άμυνας των φιλοξενούμενων και παρά την προσπάθεια των παικτών του Ιστορικού κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Πανιώνιος έφτασε και πάλι κοντά στο 2-1, όμως ο Κολοβός, ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια, καθυστέρησε στο τελείωμα με τους φιλοξενούμενους να τον προλαβαίνουν πριν σουτάρει.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπάνταης με προβολή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης τον καταλόγισε σε θέση οφσάιντ, ακυρώνοντας το γκολ.

Έτσι το 1-1 έμεινε έως το φινάλε και ο Πανιώνιος καλείται το Σάββατο στο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει τη νίκη και να κλειδώσει –ουσιαστικά- την παραμονή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κούρος,. Κουλουχέρης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κούρντι (89’ Παναγιωτούδης), Κολοβός, Ντούνης (30’ Καμπάνταης), Αραβίδης, Γιάννου (79’ Λάσνικ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κούσας, Μύγας (34’ Μπούτιμιρ), Σφακιαννάκης (64’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μαρτίνεζ, Γκάλο, Μπακάκης, Ανίν, Mπικέι, Καμαρά, Γοδόι

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. ...δεν επιτρέπεται να μην κερδίζεις τέτοιους αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... τρέχουμε ή μήπως δε μπορούμε επειδή μείναμε απο καύσιμα; Διότι ποιός εγγυάται ότι θα κερδίσει ο Πανιώνιος τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο;. Εδώ δεν κέρδισε άλλους αντιπάλους στη Ν. Σμύρνη, που ήσαν κατά πολύ χειρότεροι, θα κερδίσει τον Αστέρα; Και μάλιστα υπό το βάρος του άγχους που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του; Ο Πανιώνιος έμπλεξε, έστω και αν ακόμη κρατάει τις τύχες στα χέρια του. Η απόδοσή του σήμερα ήταν μετριότατη, με πολλά λάθη και δεν έδειχνε ομάδα που ήθελε περισσότερο το ματς απο τον αντίπαλό της. Ίσως βέβαια και να μη μπορούσε. Αφυπνίστηκε προς το τελευταίο 10λεπτο στο οποίο θα μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει!
    Και κάτι τελευταίο. Δεν βλέπω η έλευση του Αναστό να έχει δώσει κάποια πνοή, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο προπονητής. Όχι ότι ο μουστάκιας είναι ο κύρια υπεύθυνος, άλλωστε ήρθε στο τέλος της περιόδου με την ομάδα να κουβαλάει σωρεία προβλημάτων, όμως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι η αλλαγή προπονητή δεν είναι πανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ !!! 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!! ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 18ΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ*******
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΑ 13 ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..... ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ 13ΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΟΥΣ !!!!! ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ποιος εγγυατε οτι αν σωθουμε αγωνιστικα δεν θα υποβιβαστουμε για οικονομικους λογους???
    Εχει κανεις συνηδητοποιησει τι θα αντιμετωπισει η ομαδα του χρονου , ακομα και αν παραμεινει στη κατηγορια?
    Διοτι πολυ αμφιβαλω αν εχει τα χρηματα και τους παικτες για να κανει εστω και μια "τυπικη" προετημασια. Για μεταγραφες ουτε καν λογος...Και ολα αυτα με 500 οπαδους στις κερκιδες και καμια 50αρια διαρκειας. Ας εχουμε επισης στα υποψιν οτι ακομα και αν σωθουμε θα ειμαστε ο νο1 στοχος για αντιπαλους που θα επιδιωκουν παραμονη με "πλαγιους τροπους". Τι αγχωνεστε λοιπον αν θα μεινει η ομαδα ή αν θα πεσει αγωνιστικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή