Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Υπάρχει κόπωση στα παιδιά»

Στην κόπωση που υπάρχει στους παίκτες της ομάδας στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ισόπαλου ...

Στην κόπωση που υπάρχει στους παίκτες της ομάδας στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για τον αγώνα: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πριν από το ματς είχαμε υπολογίσει ότι χρειαζόμασταν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς. Είμαστε μέσα στον στόχο. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά και χρειάζεται να ξεκουραστούν. Αυτοί οι παίκτες έχουν φάει όλο το λούκι την φετινή χρονιά, είναι άνθρωποι και αυτοί και τους βγαίνει τώρα η κούραση».

Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε όμως το γκολ και στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. Καθοριστικό σημείο του ματς ήταν και η φάση του πέναλτι, που δεν ξέρω όμως αν ήταν πέναλτι γιατί ήμουν μακριά. Στα τελευταία λεπτά ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τις φάσεις. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν ήταν οφσάιντ το γκολ του Καμπάνταη».

Για το ερχόμενο ματς με τον Αστέρα: «Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Αστέρα, να κερδίσουμε το ματς και να τελειώσουμε την ιστορία».

Για την κούραση των παικτών: «Κάποιοι παίκτες, 12-13, έχουν τραβήξει κουπί φέτος. Δεν θα πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε. Αντίθετα θα πρέπει να τους χειροκρότημα για την προσπάθεια τους από την αρχή της σεζόν.

Για την αντίδραση του Παναιτωλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι που ναι μεν στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μπάλα ο Παναιτωλικός χωρίς να μας απειλήσει όμως. Εμείς είχαμε φάση με τον Ντούνη να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Προς το τέλος δείξαμε σημάδια κούρασης, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Παναιτωλικός έκανε δύο φάσεις. Πριν το 1-1 δεν είχε κάποια φάση. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι και υπήρχε άγχος».

Για τα τελευταία γεγονότα: «Την μία βγαίνει το πούλμαν, την άλλη ο ισολογισμός, αυτά τα γνωρίζουμε. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι τα αφήνουν στην άκρη αυτά. Όλοι οι βαθμοί έχουν κερδηθεί με πραγματικό αίμα».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

9 σχόλια

  1. OK OI ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? ΤΙΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΕΥΘΥΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ26 Μαρτίου 2014 στις 9:01 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ Η' ΕΣΥ ΑΝΙΚΑΝΟΣ? ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν οι παιχτες ειναι κουρασμενοι,ευκαιρια να βαλεις μεσα αλλα παιδια,ειδικα τα παιδια που θα μεινουν και οχι τους Μελισανιδοκλεισμενους...Βαζεις δηλ τον Παπαδοπουλο τερμα αντι του πολυ λιγου Ανεστη,τον Μπουζα,τον Σταυροθανασοπουλο κτλπ..Αντε γιατι τα 20χρονα αυτα,παρακουραστηκαν και παρακουρασαν!! Θελω να δω ομως,πως θα αντεχουν να παιζουν στην αεκ και στον γαυρο και χωρις κουραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο θα ειναι να ειμαστε λιγο πιο επιεικεις με τη κριτικη μας...

    Οταν μια ομαδα κατα τη διαρκεια της σαιζον αλλαζει 3 φορες προπονητη, της φευγουν οι περισσοτεροι παικτες και λειτουργει με τις χειροτερες συνθηκες, δεν μπορουμε να απαιτουμε απο καποιον που ηρθε προς το τελος της σαιζον να εχει το μαγικο ραβδακι ωστε να μας μεταμορφωσει σε κατι καλυτερο. Επισης, αλλαγες κανεις οταν εχεις παγκο... Ο παγκος του Πανιωνιου δεν ειναι για αλλαγες αλλα για πειραματισμους.... Πειραματισμους θα κανεις , εφοσον σωθει η ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠανιωνιοςΝεμεας27 Μαρτίου 2014 στις 8:04 π.μ.

    Κε Αναστοπουλε δεν μου αρεση να σχολιαζω το εργο εν ενεργεια στην ομαδα μου προπονητη αλλα ουτε αγωνιζομενου αθλητη πλην ομως εδω που εφθασε η ομαδα να παλευη για την σωτηρια της και να λεμε οτι υπαρχει κοπωση αποτι γνωριζω το εμψιχο υλικο ειναι 24-26 παικτες μηπως πρεπη να ξεκουρασης καποια παιδια βαζοντας καποιους αλλους τι δηλαδη οι του παγκου δεν εχουν κατα την γνωμη σας την δυνατοτητα να βοηθησουν ελπιζω οτι τα παιδια που αγωνιστικαν στο παρελθον εστω για λιγα λεπτα νομιζω κατι εδειξαν ασφαλως και εσεις που τους ζητε καθημερινα κατι παραπανω βλεπετε εγω σχολιασα την δηλωσι σας περι κοπωσεως ελπιζω στον αγωνα με την Τριπολη να παρουσιαστουν πιο ξεκουραστοι γιατι η θυλια εχει σφυξει οπως ολοι οι φιλαθλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ετσι και εγω ευχομαι να μην μας πνιξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΑΘΟΣ.ΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΘΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Σταυροθανασοπουλο κ τον Μπούζα τον έχετε δώσει δανικο η μεταγραφή κ Αναστοπουλε;;;;;;;η να φέρουμε πάλι τον παναγοπουλο για να τον δούμε;;;εισαι Άσχετος από προπόνητικη βλαχο..έτσι παει πίσω το ποδόσφαιρο ρε ξυπνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ28 Μαρτίου 2014 στις 10:21 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 13 ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΦΗΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΒΗΞΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑ,ΠΟΣΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ 4-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 4-0 ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή