Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να «κλειδώσει» την παραμονή!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (26/03, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρν...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (26/03, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι θέλουν το "τρίποντο", προκειμένου να... κλειδώσουν ουσιαστικά την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τάσου Αυλωνίτη, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του.

Το πιο πιθανό αρχικό σχήμα που αναμένεται να δούμε στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης είναι: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης, Γιάννου, Αραβίδης.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Λάσνικ, Καμπάνταης.

Αναλυτικά η  αποστολή: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Μητρόπουλος.

Ο Πανιώνιος στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς, αφού έχει 2 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αυτά τα ματς ήταν καθοριστικά για να ανέβει στην βαθμολογία και να πάρει κάποια απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά:

26η: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 - 2
27η: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1 - 1
28η: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 - 0
29η: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4 - 2
30η: SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 - 0

Ο Παναιτωλικός...
Από την άλλη ο Παναιτωλικός μπορεί να έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής αλλά στα τελευταίες πέντε αγωνιστικές μετράει μία 1 νίκη και 4 ήττες.

Αναλυτικά:

26η: ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3 – 1
27η: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 – 3
28η: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 – 1
29η: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1 – 0
30η: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 – 1

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης: Μπικέι, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια