Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χωρίς το άρθρο δεν είναι βιώσιμος ο Πανιώνιος»

Για τις επόμενες κινήσεις των ανθρώπων που... τρέχουν όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου μίλησε ο επερχόμενος πρόεδρος της ομάδας,...

Για τις επόμενες κινήσεις των ανθρώπων που... τρέχουν όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου μίλησε ο επερχόμενος πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας.

Ο γιατρός των "κυανέρυθρων" -ύστερα και από τη συγκατάθεση του Ερασιτέχνη- θα αναλάβει επικεφαλής του νέου ΔΣ, που θα προσπαθήσει να σώσει τον σύλλογο, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση οικονομικά.

Ο κ. Δάρας τόνισε ότι εφόσον δεν καταφέρει να μπει ο Πανιώνιος στο ευεργετικό άρθρο 106 δεν θα είναι βιώσιμος, αλλά και ότι είναι πολύ σημαντικό να μείνουν ενωμένοι ο κόσμος και οι άνθρωποι εντός και γύρω από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στον ΣπορFm:

Για την επιλογή του ίδιου ως νέου προέδρου του Πανιωνίου: «Δεν είναι μόνο από την ομάδα ενίσχυσης που με πρότεινε για πρόεδρο. Συνεδρίασε και το ΔΣ του Ερασιτέχνη και αποφάσισε παμψηφεί να αναλάβω την Παρασκευή και να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο με την εποπτεία τη δική μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα έχουμε ένα εννεαμελές συμβούλιο από φίλους του Πανιωνίου που στεκόμαστε οικονομικά για να μπούμε σε ένα από τα ευεργετικά άρθρα».

Για την κατάσταση στον σύλλογο, ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος: «Θα έχουμε το φορτίο αν δεν μπει η ομάδα στο 106. Μπορεί να λέει ότι θέλει ο κόσμος για το ποιος βοηθάει ή αν βοηθάει και για το ποιος φταίει… Αν δεν μπει η ομάδα σε ένα από αυτά τα άρθρα δεν είναι βιώσιμη. Θα πρέπει να ρωτήσει ο κόσμος για να μάθει. Ο διαχειριστικός έλεγχος γίνεται από τον κύριο Τσακίρη, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους πρόεδρος, που έχει βάλει τόσα λεφτά, όπως παλιά ο κύριος Σταματελάτος. Από την παραγωγή παικτών σώζεται ακόμα, έτσι στέκεται ακόμα. Δεν έχει έσοδα και υπάρχει τρύπα 8,5 εκατομμύρια».

Για το πώς μπορεί να σωθεί ο Πανιώνιος αγωνιστικά και μη: «Είναι γνωστοί αυτοί που συνεισφέρουν για τις βασικές ανάγκες και θα μπουν στο συμβούλιο την Παρασκευή μέχρι να μπει στο ευεργετικό άρθρο ο σύλλογος. Προέχει να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα και θα σωθεί γιατί είναι Πανιώνιος. Έχει αναγνωρίσει ο κόσμος αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αυτή είναι η θέση μου».

2 σχόλια

  1. Πουλησαμε τους παντες και τα παντα στην ομαδα για να εχουμε τρυπα 8.5 μυρια ?
    Keep on .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΟ ΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ???????????????????????????????? ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή