Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δουλειά και συγκέντρωση»

Ο Δημήτρης Σταμάτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την εμπειρία της συμμετοχής του στο All Star Game των Νέων και για τ...

Ο Δημήτρης Σταμάτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την εμπειρία της συμμετοχής του στο All Star Game των Νέων και για την συνέχεια της σεζόν του Πανιωνίου.

Ο γκαρντ του «Ιστορικού» σε ηλικία μόλις 18 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο (8/3) στο All Star Game των Νέων και, μάλιστα, πέτυχε 11 πόντους: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στο All Star Game των Νέων. Βρέθηκα μαζί με τους συνομήλικους μου και λίγο μεγαλύτερους, είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Η φιλοξενία στα Χανιά, επίσης, ήταν πολύ καλή και το γήπεδο πολύ όμορφο. Ήταν ωραίο, επίσης, ότι ήρθε πολύ κόσμος να μας δει, παρά την κακοκαιρία. Όλοι μας περάσαμε πολύ καλά και εύχομαι να έχω ξανά την ευκαιρία να πάρω μέρος σε All Star Weekend».

«Μετά το All Star Game επιστρέψαμε στην καθημερινότητα και στην σκληρή δουλειά», συνέχισε ο Σταμάτης και τόνισε για την συνέχεια της σεζόν του Πανιωνίου: «Έχουμε μια σειρά από σημαντικά ματς, στα οποία θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Παίζουμε με ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη τις νίκες, γιατί διεκδικούν είτε την παραμονή τους, είτε μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία, γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας και στην συνέχεια, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα, και το προσεχές Σάββατο (15/3, 4 μ.μ.) στον αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο Χαλκίδας το κλειστό να γεμίσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια