Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι και αποβολή του Τάτου!

Τα... μάτια έκλεισε ο Γιάννης Τοπούζης σε δύο φάσεις-μαρς στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. ...

Τα... μάτια έκλεισε ο Γιάννης Τοπούζης σε δύο φάσεις-μαρς στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός διαιτητής στο 34' δεν υπέδειξε παράβαση στο καθαρό χέρι του Γιαννίτση μέσα στην περιοχή του Άρη, ύστερα από σέντρα του Κολοβού. Ο αμυντικός των γηπεδούχων άπλωσε το χέρι του και έκοψε την πορεία της μπάλας, με τον ρέφερι όμως να το... προσπερνάει!

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τάτος χτύπησε εκτός φάσης τον Μητρόπουλο, με τον παίκτη του Πανιωνίου να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ούτε αυτή την φορά ο διαιτητής και οι βοηθοί του είδαν κάτι, με τον μέσο του Άρη να γλυτώνει την κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό του χτύπημα!

Φάσεις που αν μη τι άλλο θα είχαν αλλάξει την εικόνα και την ροή του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα και τον Πανιώνιο να έχει δικαιολογημένα έντονα παράπονα.

7 σχόλια

  1. Kleiste to magazi.....3 nikes o arhs oi 2 me emas....ante sthn g opws h koula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΗΣ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ (ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ Δ).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα παιχνίδια είναι 6ποντα και ακομα να το καταλαβουν μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kali antamosi..meta apo 10 xronia pou tha ksananevete omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι που εχετε τις τυχες του πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ συλλογου ειναι υποχρεωση σας να προστατεψετε (αν φυσικα επιθυμητε να παραμεινη η ομαδα Α εθνικη ?????)το σωματειο απο τετοιους δολοφονους διαιτητες πριν απο καθε παιχνιδι και ειδικα εκτος γιατι τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι ολα τελικη να ζητατε απο τους ανευθυνους της ΚΕΔ να ωριζουν εμπειρους διαιτητες και οχι ανθρωπακια σαν τον Τοπουζη και την παρεα του περιμενουμε εντος της ημερας εστω και αργα μια επισημη καταγγελια ελπιζω να το κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή