Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με πολλά παράπονα!

Ήττα με 1-0, η οποία συνδυάστηκε με πολλά παράπονα για την διαιτησία, γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης». Ο ρέφερι Τοπούζης...

Ήττα με 1-0, η οποία συνδυάστηκε με πολλά παράπονα για την διαιτησία, γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης».


Ο ρέφερι Τοπούζης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ιστορικού σε χέρι του Γιαννίτση μέσα στην περιοχή, ενώ δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Τάτο για εκτός φάσης χτύπημα στον Μητρόπουλο!

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Αγκάνθο με κεφαλιά στο 58ο λεπτό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετυχαίνει την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη.

Ο Πανιώνιος μέχρι να δεχτεί το γκολ είχε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά το τέρμα φάνηκε ιδιαίτερα επηρεασμένος και δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Διούδη.

Πλέον, μετά και από αυτή την ήττα, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τον Ιστορικό, καθώς δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί επίσης, πως οι συνθήκες που υπήρξαν στο γήπεδο του Άρη ήταν ιδιαίτερα άσχημες για την αποστολή του Πανιωνίου. Οπαδοί και παίκτες των γηπεδούχων έκαναν ότι μπορούσαν για να κάμψουν με όποιον τρόπο γινόταν την αντίσταση των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και ο Σούλης Παπαδόπουλος έσπρωξε παίκτη των κυανέρυθρων!

Το παιχνίδι

Ηττημένος έφυγε από το «Κλ. Βικελίδης» ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλή αμυντική λειτουργία και επιθετικά προσπαθούσε –κυρίως- από τα πλάγια να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Οι κυανέρυθροι με τους Κολοβό, Παναγιωτούδη και Γιάννου είχαν τρεις καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, όμως οι προσπάθειες τους δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο 34’ ο διαιτητής Τοπούζης έκλεισε τα μάτια σε καθαρό χέρι του Γιαννίτση μέσα στην περιοχή του Άρη. Ο Κολοβός έκανε τη σέντρα, ο αμυντικός των γηπεδούχων άπλωσε το χέρι, έκοψε την μπάλα, όμως νεαρός ρέφερι δεν έδωσε την παράβαση!

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε μία ακόμη φάση που προκάλεσε δικαίως έντονα παράπονα από παίκτες και τεχνικό τιμ του Πανιωνίου. Ο Τάτος χτύπησε εκτός φάσης τον Μητρόπουλο, με τον διαιτητή και τους βοηθούς του όμως να μην βλέπουν τίποτα και έτσι ο μέσος του Άρη γλύτωσε την κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό του χτύπημα.

Η συνέχεια βρήκε παίκτες, προπονητή και φιλάθλους των γηπεδούχων να ασκούν πίεση στο διαιτητικό τρίο, ζητώντας συνεχώς υπέρ τους φάουλ, χωρίς βέβαια να έχουν δίκιο σε κάτι από αυτά που φώναζαν.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορεί να βγάλει τελικές ενέργειες.

Ο Άρης, χωρίς να έχει απειλήσει ουσιαστικά, στο 58’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Τσουμάνης πέρασε σαν… σταματημένο τον Κούρντι στο σημείο του κόρνερ αριστερά, έδωσε την μπάλα στον Τάτο, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Αγκάνθο με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αυτό το τέρμα φάνηκε να αποσυντονίζει τους παίκτες του Παναγόπουλου, οι οποίοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσαν να επιτεθούν.

Έτσι, μοιραία το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει μία ακόμη ήττα.

Οι συνθέσεις:

Άρης
(Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Τσουμάνης, Τσιάρας, Καμινιώτης (79’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς (90+2’ Αγγελούδης), Αγκάνθο (74’ Κύργιας)

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης,Λαμπρόπουλος Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76’ Ντούνης), Λάσνικ (69’ Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια