Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα αρχή από την Θεσσαλονίκη!

Να αφήσει πίσω του τις ήττες των τελευταίων αγώνων και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημε...

Να αφήσει πίσω του τις ήττες των τελευταίων αγώνων και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (10/02,19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Οι κυανέρυθροι χρειάζονται πλέον άμεσα βαθμούς για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ευελπιστούν πως η επιστροφή στις νίκες θα ξεκινήσει από το ματς του "Κλ. Βικελίδης".

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3, το οποίο θα αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης και Γιάννου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κουλουχέρη και του ανέτοιμου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραβίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Μπούζας, Λάσνικ, Γιάννου, Παπαδόπουλος, Ντούνης, Κούρντι, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος.

Το βλέπουν σαν... τελικό!
Στις τάξεις του Άρη την σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την αντιμετωπίζουν ως την τελευταία τους ευκαιρία για να καταφέρει η ομάδα τους να διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας, Μπακασέτας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 315000 ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΛΕ.ΒΙΚ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. M.d εισαι πιο γραφικος κι απο τον λεβεντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαινε του χρονου οακα κ καραισκακη να βλεπεις τα μαλασκισμενα σου m.d ρε pan1890 ποιον λεβεντη???αυτος ξεπερναει κ τον αλεφαντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή