Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυλωνίτης: «Το καθήκον μας μέχρι τέλος»

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, την αποχώρηση Παναγόπουλου, τη νέα προσπάθεια τ...

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου, Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, την αποχώρηση Παναγόπουλου, τη νέα προσπάθεια των ανθρώπων της "Πανιώνιας οικογένειας", τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά και τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: "Σίγουρα πλέον είναι πιο θετικά τα πράγματα. Ήταν νίκη-ανάσα. Τη χρειαζόμασταν. Πλέον, μπορούμε να κοιτάζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και τις επόμενες αγωνιστικές. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα "πολεμάμε" για τη νίκη. Είναι καθήκον μας και πρέπει να σώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορούμε, να την κρατήσουμε στην κατηγορία".

Για την αποχώρηση του Παναγόπουλου από τον Πανιώνιο: "Ήταν μία αποχώρηση την οποία δεν περιμέναμε ούτε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Βέβαια, δεν μπορώ να πάρω μέρος σ' αυτό γιατί είναι θέμα της διοίκησης, οπότε είναι σεβαστή όποια απόφαση παίρνει αυτή. Εμείς ξέραμε πως είτε είναι ο κύριος Παναγόπουλος, είτε ο κύριος Τερεζόπουλος που βρισκόταν στον πάγκο, ήμασταν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Ευτυχώς το παιχνίδι κύλησε θετικά και οι τρεις βαθμοί ήρθαν όπως έπρεπε".

Για τη νέα προσπάθεια ανθρώπων της "Πανιώνιας οικογένειας": "Αυτό που λέμε και με τους συμπαίκτες μου, μακάρι να είναι ένα πρώτο βήμα έτσι ώστε ο Πανιώνιος, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση, οικονομικά και αγωνιστικά, να ξεπεράσει την κρίση. Μακάρι να δώσουν μια λύση σ' όλα αυτά τα προβλήματα ώστε και οι παίκτες που ανήκουν στον σύλλογο να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Εμάς το καθήκον μας είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μπορέσει να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται. Να πετύχουμε τον στόχο μας, να μείνουμε στην κατηγορία και το καλοκαίρι αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν ότι περισσότερο μπορούνε για να πατήσει πιο γερά ο Πανιώνιος".

Για την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου: "Είναι ένας έμπειρος προπονητής απ' όσο γνωρίζουμε. Ήταν παλιό μέλος της ομάδας, οπότε και αυτός θα μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Σίγουρα θα θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, εμείς θα κάνουμε ότι μας πει και μακάρι στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε την παραμονή".

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: "Θα είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω πως θα κριθεί στη δύναμη. Είναι μια σφικτή ομάδα ο Απόλλων, σίγουρα για μας ο στόχος είναι η νίκη ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες μας. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και αν έρθουν αυτοί οι τρεις βαθμοί, δεν θα πω ότι επαναπαυόμαστε, αλλά θα μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά".

Για το που χρειάζεται περισσότερο προσοχή ο Απόλλων: "Ο Απόλλων έχει μια καλή επιθετική τριάδα και με τους δύο ξένους επιθετικούς που απέκτησε τον Ιανουάριο, αλλά και τους ήδη υπάρχοντες όπως ο Πετρόπουλος. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα".

Για τα δυνατά πλάγια που εκτελούν οι παίκτες του Απόλλωνα: "Το έχω παρατηρήσει αυτό το ατού που έχουν με τις εκτελέσεις των πλαγίων τους. Θα προσπαθήσουμε να το ελέγξουμε. Δεν απειλούν μόνο από εκεί, έχουν παίκτες ικανούς να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Θα κοιτάξουμε να αφοπλίσουμε τα δυνατά τους σημεία και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια