Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραιτήσεις...

Η διοικητική... αναταραχή δεν λέει να αφήσει στην ησυχία του φέτος τον Πανιώνιο. Τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι κ.κ.Βασίλης Τ...

Η διοικητική... αναταραχή δεν λέει να αφήσει στην ησυχία του φέτος τον Πανιώνιο. Τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι κ.κ.Βασίλης Τσάβαλος (πρόεδρος), Νίκος Γκλεζάκος, Λουκάς Τσελέντης και Κώστας Πετρόπουλος υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους!

Οι παραιτήσεις του προέδρου του συλλόγου και των τριών μελών της διοίκησης, έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ με δικαστικό επιμελητή, γεγονός που αν μη τι άλλο προκάλεσε ένα... ξάφνιασμα, κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής που κατατέθηκαν.

Να σημειωθεί πως ο διαχειριστικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και τα πάντα βρίσκονται στον... αέρα!

Ο κ. Σκούρας που ηγείται της κίνησης "σωτηρίας" για την ομάδα, είχε δηλώσει ότι σκοπός του είναι να βοηθήσει τη νυν διοίκηση, προκειμένου να υπάρξει ενότητα από όλες τις πλευρές.

Ακόμη ο κ. Σκούρας φέρεται να είχε πει στον κ. Τσάβαλο πως δεν επιθυμεί την αποχώρηση του από την ομάδα, διότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν πρόκειται να αναλάβουν τη διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Μετά απ΄αυτές τις εξελίξεις, οι νομικοί εκπρόσωποι του συλλόγου θα ζητήσουν από το Πρωτοδικείο την αναβολή της διαδικασίας, διότι εκκρεμούν διάφορα σημαντικά θέματα.

11 σχόλια

  1. Την αναβολή ποιάς διαδικασίας ζητούν από το Πρωτοδικείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε και γα ,,,,,,,,,,τε ολοι στη διοιηκηση αρκετα σασ ανεχτηκαμε κατσικοκλεφτεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μεγαλη μου εκπληξη διαβαζω οτι παρετηθηκαι ο εξηγυαντης προεδρος και οι παραυτου μαζυ και ο ηδη παραιτημενος ψευτομαγκας οψιμος παραγοντας.Οταν πριν λιγες ημερες επανηλθε η ομαδα σωτηριας που αποτελειτε απο φιλους του συλλογου οι οποιοι δηλωσαν οτι δεν θελουν να διοικησουν αλλα να βοηθησουν για να σωθη η ομαδα να πληρωθουν οι παικτες ..Αυτη η ενεργεια των παραιτησεων και με δικαστικο επιμελητη για μας που παρακολουθουμε απο εξω τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας βαζει σε πολλες σκεψεις στις 6 Φεβρουαριου ο κος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(αν ειναι ο ιδιος με αυτον που εφυγε σημερα)μαζυ με δυο συνΠανιωνιους(ΤΣΕΛΕΝΤΗ Π.&ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑ Α.) δηλωναν οτι πρεπη να συσπειρωθουν οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ για το καλο της ομαδος ωριστε που ειχε βρεθη η ευκαιρια να υλοποιηθει αυτη τους η επιθυμια .Και τωρα ρωτω γιατι δεν θελετε να παραμεινετε στις θεσεις σας ?μηπως η ομαδα σωτηριας σας εμποδιζει να γινουν αλλες αλχημιες τυπου μειωσει χρονου συμβολαιων, προεξωφληση δικαιωματων μεταπολησης ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ σε συλλογο εξωτερικου για ΣΑΜΑΡΗ -ΚΟΛΟΒΟ προλαβατε και το υλοποιησατε και αυτο .Ισως δεν εχει μεινη κατι αλλο που μπορουσατε να ρευστοποιησετε και γιαυτο την κανετε .Τωρα μην βγουν διαφοροι σχολιαστες συνηγοροι τις διοικησεις για να διαμαρτηρηθουν οτι δεν τους αφησαν να ολοκληρωσουν το εργο εξυγιανσεις αφου μονη τους εφυγαν. Eμπρος ΙΣΤΟΡΙΚΕ αυριο για θετικο αποτελεσμα στην Ριζουπολη μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 100% σίγουρος ότι στον Πανίωνιο ,δυστηχώς, υπάρχει πολυ πιο μεγαλύτερο παρασκήνιο από ότι προσκήνιο. Πολύ κρίμα για μια ομάδα που οι οπάδοι της , αντίθετα από άλλους, το μόνο που ζητούν είναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Δυστηχώς η ομάδα έχει περικυκλωθεί από τόσο ανίκανα άτομα που ούτε αυτό δεν μπορούν να προσφέρουν...
    Φανταστείτε να απαιτούσαμε και τίτλους όπως όπαδοι άλλων ομάδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ (ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εεε οοο που ειναι τα τρακοσια κ το πετρελαιο....ερχονται κρεμαλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχετε να φατε τρεξιμο....ε τσαβαλε?ε γκλεζακο?ειπατε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσαβαλε πηγαινε στον σπανο για δουλιτσα..θα εχεις κ τσαμπα πετρελαιο..σαν κι αυτο που εκλεβες τις προαλλες...η δεν ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πρεπει οποιος αποχωρει να τον ψαξει το ΣΔΟΕ γιατι πουληθηκαν παικτες κατω απο το τραπεζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα που τελειώσατε το ξεπούλημα και καθαρίσατε και με τα δικαιώματα των παικτών την κάνατε με ελαφρα πηδηματάκια κια ασφαλώς δεν προκειται να ξαναπατήσεται στο γήπεδο γιατί ειστε πολυ λίγοι για να λέγεστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.
    Οτι κάνατε να το βρήτε μπροστά σας και σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή