Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέχρι τις 14 Μαρτίου ο Τσάβαλος

Έως τις 14 Μαρτίου, ημερομηνία που εκπνέει η διορισμένη διοίκηση Πρωτοδικείου, θα αναγκαστεί να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιο...

Έως τις 14 Μαρτίου, ημερομηνία που εκπνέει η διορισμένη διοίκηση Πρωτοδικείου, θα αναγκαστεί να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Βασίλης Τσάβαλος.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος των κυανέρυθρων υπέβαλε την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο, αλλά αυτή δεν γίνεται να ισχύσει από τη στιγμή που δεν έχει εκπνεύσει ακόμη η θητεία του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Έτσι, η υπάρχουσα διοίκηση θα παραμείνει έως και τις 14 Μαρτίου, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

2 σχόλια

  1. ΤΣΑΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά λοιπόν την 14η Μαρτίου τί θα γίνει; Δε θα πρέπει να οριστεί μια νέα διοίκηση πρωτοδικείου; Αν είναι έτσι πιστεύω ότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να σηματοδοτεί την Πανιώνια ενότητα. Η
    οποία δε θα πρέπει μόνο να εκφράζεται προφορικά, αλλά και στην πράξη.
    Όλες οι Πανιώνιες κινήσεις που εξέφρασαν το ενδιαφέρον κατά το πρόσφατο παρελθόν αλλά και τώρα είτε να διοικήσουν την Παε είτε να την συνδράμουν οικονομικά πρέπει να συμμετέχουν δια αντιπροσώπων τους έμπειρων, έντιμων και ικανών στη νέα ιοίκηση. Η ενότητα πρέπει να εκφράζεται σε κάθε επίπεδο και πολύ περισσότερο στο κορυφαίο, που είναι η διοίκηση ενός συλλόγου. Σε μιά διοίκηση, σ' ένα διοικητικό συμβούλιο δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι, αρκεί να συμμετέχουν όλοι και κυρίως το συμβούλιο να λειτουργεί δημοκρατικά και με βάση την αρχή της πλειοψηφίας. Στη δημοκρατία μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, όπως άλλωστε και στην ίδια τη ζωή, δεν υπάρχουν όμως αδιέξοδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή