Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούνης: «Πολύ χαρούμενος για τη νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα δήλωσε ο Μάρκος Ντούνης. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova...

Χαρούμενος για τη νίκη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα δήλωσε ο Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα μου, ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ήτανε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τελικά στο τέλος το καταφέραμε».

Για τη στήριξη του κόσμου:
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να είναι δίπλα μας, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και στα εκτός έδρας κυρίως να είναι δίπλα μας, αυτό μας βοηθάει, όπως και σήμερα και το δείξαμε μες στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο και την τακτική του:
«Σίγουρα μας είχε μιλήσει ο κύριος Αναστόπουλος πριν το παιχνίδι για τα αμυντικά κενά που θα είχε ο Απόλλωνας, καταφέραμε να χτυπήσουμε δυο φορές στην κόντρα και πήραμε το παιχνίδι».

2 σχόλια

  1. Ολοι που εχετε την τιμη να φορατε αυτη την σαιζον την φανελα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κατω απο τις δυσκολες επαγγελματικες συνθηκες που εργασθηκατε αποδειξατε οτι εισθε επαγγελματιες οπως σας αποκαλω απο την αρχη της χρονιας ΜΑΓΚΕΣ ετσι να συνεχισετε μεχρι τελος αφου τωρα οπως διαβαζω εχουν βελτιωθει καπως και οι συνθηκες με την παρουσια των φιλων την ελευση νεου προπονητη τωρα μπορειτε να τερματισετε αρκετα ψηλα με πολυ δουλεια ΜΠΡΑΒΟ για την χθεσινη νικη συνεχιστε ετσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παίκτες αυτοί είναι πραγματικοί ήρωες .
    Μπράβο γι αυτή τη μεγάλη νική !

    Θα μπορούσα να γράψω ότι αυτή νίκη παραμονής όμως έχω στα υπόψιν ότι ο Πανιωνιος μπορεί να σωθεί βαθμολογικά αλλά να υποβιβαστεί στα χαρτιά... Το σήριαλ της παραμονής δηλαδή , πολύ πιθανόν να μην τελείωσει με τη λήξη του πρωταθλήματος.
    Ίδωμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή