Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Τσακίρης στη Ριζούπολη, ο «Αναστό» στον... κόσμο!

Στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα. Ο πρ...

Στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ιστορικού έδωσε το παρών στα επίσημα του γηπέδου και είχε θερμή συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή, ενώ αποχώρησε από την Ριζούπολη εμφανώς ευχαριστημένος από την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν οι κυανέρυθροι.

Πήγε στους Πάνθηρες

Με το σφύριγμα της λήξης ο Νίκος Αναστόπουλος έφυγε αμέσως από τον κυανέρυθρο πάγκο και κατευθύνθηκε προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου, προκειμένου να τους ανταποδώσει το χειροκρότημα και να τους ευχαριστήσει για την δυναμική τους παρουσία.

Μάλιστα, κάλεσε και όλους τους παίκτες της ομάδας να πάνε προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι Πάνθηρες, με παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί το σημαντικό "διπλό".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. Τσακιρη ελα να κανουμε κατι καλο ολοι μαζι!!!!!!!! Ξεκιναμε απτην αρχη και οπου μας βγαλει....... τουλαχιστον δεν θα παιρνουν τους παιχτεσ τζαμπα, και δεν θα μας υποτιμουν οπωσ το κανουν τωρα....... ελα να τους τσακισουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν απο τον Δεκεμβριο ειχαν ασχολειθει ο ΣΚΟΥΡΑΣ και η παρεα του οπως σχολιαζα συνεχως ειμαι βεβαιως οτι η αγαπημενη μας ομαδα βαθμολογικα θα ηταν πολυ ψηλα και δεν θα ειχαν γινη ολες αυτες οι αλχημιες με αποτελεσμα καποιοι παικταραδες μας να φυγουν τζαμπα αλλων τα συμβολαια να μειωθουν με συνεπεια να μενουν το καλοκαιρι ελευθεροι να εχουν προεξωφληση τα δικαιωματα π ου ειχε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ σε περιπτωση μεταγραφης τους στο εξωτερικο αυτα και αλλα απο τον εξυγιαντη προεδρο τον οψιμο ψευτομαγκα αυτον που χρωστα στον ερασιτεχνη!!!!!!!!! και τους διαφορους παρατρεχαμενους νεας κοπης παραγοντες ειναι σαν και καποιους που κυβερνησαν την χωρα και φτασαμε εδω και οταν γραφαμε κατι για το καλο του ιστορικου εβγαιναν οι γνωστοι συνηγοροι τις διοικησεως και εγραφαν τα δικα τους .Τωρα μπορουνε ολοι μαζυ με την βοηθεια του ΤΣΑΚΙΡΗ και του κοσμου βασικα χωρις μεγαλα ανοιγματα με την αξιοποιηση τις μεγαλης του γενους ποδοσφαιρικης σχολης του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και μεταγραφων ταλαντουχων παικτων και με ρυθμηση των χρεων να παη η ομαδα εκει που τις αξιζει ελπιζω συντομα να γινη.Τωρα δουλεια απο ολους για το επομενο εντος εδρας αγωνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή για την ομάδα μας να έχει προπονητή τον Αναστόπουλο, αυτό και μόνο. Καλά τον είπε ο Βελής γυρολόγο διορισμένο από το γαύρο.

    Στο παιχνίδι που παίξαμε ήμασταν επιεικώς απαράδεκτοι, το μόνο που υπήρχε ήταν καλή ψυχολογία και δύναμη στις κόντρες και το απίθανο πέναλτυ που πήραμε το οποίο δεν θυμάμαι πραγματικά πότε μας έχει ξαναδωθεί τέτοια μουφιά υπέρ μας...

    Συγχαρητήρια και στην νέα "διοίκηση" που θέλει να κάνει κουμάντα να αποφασίζει για προπονητές, παίκτες, φορολογικά, μεταγραφές αλλά δεν θέλει επίσημα να διοικήσει και να βάλει υπογραφή. Μπράβο στους χειροκροτητές - κολαούζους οπαδούς των νέων επίδοξων (και παλιών συνεργατών του) Μπέων.

    Όποιος θέλει να αναλάβει τον Πανιώνιο να βγει από τις σκιές και αντρίκια και ξεκάθαρα να αναλάβει ευθύνες. Να βάλει υπογραφές και να πάρει τη μοίρα του συλλόγου στα χέρια του και να υποστεί και αυτός μετά την γνωστή κυανέρυθρη κριτική και την κατακραυγή.

    Απλά τότε να δω όταν ο κύριος Ζαμάνης θα αρχίσει να μοιράζει σφαλιάρες και κουτουλιές ποιος θα βγαίνει να κάνει τόσο εύκολη κριτική μετά και να βρίζει και να φτύνει.... εκτός βέβαια αν πιστεύετε ότι στα "σίγουρα χέρια" του Σκούρα και του Ζαμάνη δεν θα έχουμε ποτέ ξανά προβλήματα και δυσκολίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνατε γρηγορα φιλοι μου.να σας θυμησω οτι πηγε να πουλησει την ομαδα στο ψωμιαδη και αν δεν ηταν ο ζαμανης με το μπεο που ενημερωσαν τον υπουργο θα ειχαμε τη θεση της καβαλας? Ξεχασατε μωρε οτι αφησε στον ερασιτεχνη την παε με 11 μυρια συμβολαια υποχρεώσεις σε ρεκομπα εστογιανοφ μπαλαμπαν και πολλα αλλα.πουλησε το απηλιο στη παλια του ομαδα αλλα ενημερωσε το τζαβαλο οτι απλα το πουλαει. Και εχεις ξαι αυτο το βλακα τον αναστο αντι να αφιερωσει στο κοσμο το δινει στον τσακ ουστ γλυφτη ακομα δεν ηρθες.φιλοι μου εχει λεφτα ο τσακ αλλα δεν βαζει γιατι απλα δεν γεννηθηκε πανιωνιος μη τρωτε παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλωσορισε ο συνηγορος των νεας κοπης παραγοντων εξυγιαντου προεδρου και παραυτου παρατρεχαμενων που ξεπουλησαν ολα τα ταλεντα του ιστορικου μαλλον λαθος περιγραφει με νεο ψευδωνυμο οτι ο ΝΙΚΟΣ αργησε για σφαλιαρες επρεπε να τους τις ειχε δωσει απο πολυ πριν μηπως και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ γλιτωνε κατι απο το ολικο ξεπουλημα που του προκαλεσαν αυτοι που θελουν να λεγοντε και Πανιωνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ξεχνάς μάλλον οτι επι Τσακίρη η ομάδα ούτε αυτό το χάλι το φετινό είχε, ούτε παράρτημα κανενός ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αναστό είναι γυρολόγος, αλλά είναι και προπονητης πραγματικός οχι γιαλατζί. Μια χαρα το πήγε το ματσάκι χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι σοβαρευτητε ΟΛΟΙ!!!
    Νομιζω οτι το καλλιτερο για την ομαδα που αγαπουμε ειναι να σταθουμε διπλα της με οποιο τροπο μπορει ο καθενας και οχι να κατηγορει ο ενας τον αλλο. Αποψη μου ειναι οτι κανενας δεν ηθελε το κακο του Πανιωνιου, ουτε ο Τσακιρης που εβαλε ενα σωρο λεφτα απο το παθος του για την ομαδα, κανοντας λαθη τα οποια εχει παραδεχτει, ουτε ο Τσαβαλος και οι υπολοιποι οι οποιοι προσπαθησαν ολο αυτο το διαστημα να κρατησουν με καθε τροπο την ομαδα ζωντανη. Αληθεια ποιος απο εμας εχει τα κοτσια να βοηθησει την ομαδα απο μεσα ? Ακομα και εγω που εχω τα προσοντα και την εμπειρια Να βοηθησω ( δεν εχω σχεση με παραγοντισμο, ενας απλος Φιλαθλος ειμαι ) φοβαμαι να το κανω.
    Αρα ο αλληλοσπαραγμος δεν βοηθαει, ολοι μας εχουμε υποχρεωση να στηριξουμε οποιον θελει να βοηθησει. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή