Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάσνικ: «Πήραμε μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου»

Ο Αντρέας Λάζνικ, σκόρερ των δύο τερμάτων του Πανιώνιου στη νίκη επί του Απόλλωνα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσωπική του...

Ο Αντρέας Λάζνικ, σκόρερ των δύο τερμάτων του Πανιώνιου στη νίκη επί του Απόλλωνα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσωπική του εξαιρετική εμφάνιση και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήρε η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας, στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα με 2-1 στο σκορ, να παίξουμε καλά, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε μπροστά με δύο πανύψηλους και δυνατούς επιθετικούς, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνά μας, όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και πήραμε τη μεγάλη νίκη».

Για την τελευταία του ανάλογη εμφάνιση:
«Δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα, βέβαια στην Ολλανδία θυμάμαι να' χω κάνει κάτι ανάλογο, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει τους βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και πλέον να μπορούμε να βλέπουμε καλύτερα το μέλλον».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο και πως προετοίμασε την ομάδα:
«Αυτό που μας μετέδωσε είναι θετική ενέργεια, δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στην μία βδομάδα που είναι στην ομάδα, αλλά είδατε κι εσείς ότι μπορέσαμε και παίξαμε δυνατά και πήραμε το σημαντικό αποτέλεσμα».

Για το που αφιερώνει τα γκολ που πέτυχε:
«Είναι πάντα δύσκολο όταν φεύγει ένας άνθρωπος από κοντά μας, φυσικά και θέλω να αφιερώσω αυτά τα δύο γκολ στην γιαγιά μου που την έχασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια