Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα και απογοήτευση!

Ένας πολύ κακός Πανιώνιος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 63-68 από τον Άρη στο κλειστό της Αρτάκης, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλ...

Ένας πολύ κακός Πανιώνιος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 63-68 από τον Άρη στο κλειστό της Αρτάκης, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Οι κυανέρυθροι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να βρουν τον ρυθμό τους και μοιραία έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο, με τους φιλάθλους της ομάδας να δείχνουν την απογοήτευση τους, αποδοκιμάζοντας στο τέλος τους παίκτες του Σφαιρόπουλου.

Πρώτος σκόρερ για τον Άρη ο πρώην κυανέρυθρος, Γιάννης Αθηναίου με 16 πόντους, ενώ από τον Πανιώνιο προσπάθησε ο Κάρτερ (16π).

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να περιορίσει ιδιαίτερα επιθετικό τον αντίπαλο του, στην επίθεση δεν είχε καθαρό μυαλό και έτσι γνώρισε μία ήττα από αυτές που λέμε εκτός προγράμματος.

Δεκάλεπτα: 16-15, 33-31, 44-50, 63-68.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 10, Ντούβνιακ 3, Κάρτερ 16, Μίλμπουρν 3, Αθανασούλας 2, Μπατής 5, Σκορδίλης 2, Λάνγκφορντ 10, Μισέλ 7, Σίμτσακ 3, Κυρίτσης, Σαλούστρος 2.

Άρης (Μίνιτς): Μποχωρίδης 10, Χαντ 1, Πελεκάνος 15, Γκίκας, Τσακαλέρης 2, Ασημακόπουλος 2, Χαρίσης 4, Βεζένκοφ 13, Σαρικόπουλος 3, Μούρτος 2, Αθηναίου 16.

10 σχόλια

  1. Μακραν η πιο αντιμπασκετικη ομαδα στην ιστορια του Πανιωνιου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι οταν ο σφαιρο κοιματε τον υπνο του δικαιου. βρισκεται ο μακολουμ σε κακη μερα και αμεσως βραχυκυκλωνει ολη η ομαδα.κανενα πλανο κανενα σχεδιο.ξεχναει τον λανγκφορντ εξω που ειναι 10 φορες καλυτερος σκορερ απο ολους τους ψηλους μας μαζι.ντροπη η ομαδα ειναι μια μεγαλη απογοητευση.μακαρι του χρονου με την αρση της απαγορευσης ο προεδρος να παρει 2-3 ακομα καλους παιχτες και να φτιαξουμε μια πραγματικα αξιολογη ομαδα και οχι μια καλη μετριοτητα οπως τωρα. υγ 1αυτος ο σιμτσακ οσα χρονια βλεπω μπασκετ ειναι οτι χειροτερο εχω δει.ενα σακι που περπαταει ειναι 0 κινησεις 0 σουτ 0 μυαλο. υγ 2 ρε μπατη αγορι μου εισαι ψυχαρα σε αγαπαμε αλλα φτανει ελεος. εαν δεν μπορεις κοφτο ολο αιρμπολ και χαμενες βολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθοριστικη για το αποτελεσμα η αποχωρηση των Πανθηρων στο 2ο ημιχρονο για την υποστηριξη της ομαδας πολο που ευτυχως κερδισε. Δεν υπηρξε πλεονεκτημα εδρας σημερα...
    Καθοριστικη κι η κουραση απο την Ρωσσια...
    Καθοριστκη κι η κακη μερα του Μακολουμ... Ομως δεν γινεται να στηριζομαστε σε ενα παικτη για νικη...
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθοριστικη για το αποτελεσμα η αποχωρηση των Πανθηρων στο 2ο ημιχρονο χαρη του αγωνα πολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπηρξε πλεονεκτημα εδρας σημερα...
    Καθοριστικη κι η κουραση απο την Ρωσσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΩΝΕΣ.ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΨΗΛΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΜΙΤΣΕΛ,ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΑΤΗΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΒΟΛΕΣ ΕΞΩ ΔΙΠΟΝΤΑ ΕΞΩ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ,ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρόεδρος αξίζει να δει στον πάγκο εναν καλύτερο κόουτς που θα βοηθάει την ομάδα οταν "κολλάει" στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΜΕ ΑΡΗ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν συγχωρειτε αυτη η ηττα για πολλους λογους....και ο πρωτος που δεν πρεπει να την συγχωρεσει ειναι ο λιανος......υπομονη μεχρι του χρονου,αυτη η ομαδα ειναι μεγαλο ξενερωμα!!!!!Μπατης,Αθανασουλας,μιτσελ,ντουβνιακ(πολυ λιγος,αψυχος,και αδιαφορος),σιμτσακ,ουτε για πλακα αυτοι οι παικτες του χρονου στην ομαδα.........σφαιροπουλος δεν εχει δειξει οτι εχει αρχιδια......to rotation μονο δεν φτιαχνει ομαδες,και λιανος οσο προεδραρα και να ειναι εχει κανει λαθη......και ο αθηναιου του το θυμισε σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαινόταν ότι θαρθει η ήττα στο Αρτάκης απο κάποιον αντίπαλο εκτός των δύο "μεγάλων". Η ομάδα φέτος είναι μιά μετριότητα, που φαντάζει καλή επειδή και οι άλλες πλην των δύο πρώτων είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα! Φέτος στηρίζεται σ' ένα καλό καλαθοσφαιριστή, που πολλές φορές το παρακάνει με τις ατομικές ενέργειες και επίσης είναι απόλυτα σωστή η παρατήρηση ότι παίζει χωρίς κανένα σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή