Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Η πιο οικογενειακή & ταλαντούχα ομάδα ο Πανιώνιος»

Για την σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ, την φετινή ομάδα του Πανιωνίου, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Παύλος Μητρόπουλος. Αναλυτικά όσα ε...

Για την σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ, την φετινή ομάδα του Πανιωνίου, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον Πανιώνιο:
«Ο Πανιώνιος είναι η πιο οικογενειακή-ταλαντούχα ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Για τα σκαμπανεβάσματα του Πανιωνίου:
«Για τα σκαμπανεβάσματά μας το συζητάμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Κάνουμε νίκες με τις μεγάλες ομάδες ενώ με τις μικρομεσαίες έχουμε πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει γατί βρίσκουμε περισσότερους χώρους στην αντεπίθεση ενώ σε παιχνίδια απέναντι σε κλειστές άμυνες έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Η νίκη κόντρα σε μια κλειστή άμυνα όπως του ΠΑΣ είναι πολύ σημαντική. Δεν είχαμε περιθώρια, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν δίχως αύριο.

Αν υπήρχαν πολλοί ξένοι στην ομάδα, Αργεντίνοι, Γιουγκοσλάβοι θα είχαν τιναχθεί όλα στον αέρα, χωρίς να υπονοώ κάτι για τις συγκεκριμένες εθνικότητες. Είμαστε Έλληνες θέλουμε να σώσουμε την ομάδα, αποφασίσαμε να μείνουμε τον Δεκέμβριο που ο καθένας είχε την ευκαιρία να φύγει, για να σώσουμε την ομάδα. Το καλοκαίρι έχει ο Θεός».

Για το αν η κατάσταση στον Πανιώνιο, θυμίζει την αντίστοιχη της ΑΕΚ πέρυσι:
«Είναι μία παρόμοια κατάσταση με την ΑΕΚ που αγωνίστηκα. Πριν το παιχνίδι με το Γιάννενα, τα πράγματα ήταν περίεργα γιατί σκεφτόμουν πως αντιμετωπίζω την ίδια κατάσταση. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατό και αποφασιστικό για τη νίκη.

Η διαφορά με την ΑΕΚ είναι πως είμαστε 99% Έλληνες παίκτες. Στον Πανιώνιο συσπειρωθήκαμε και υπήρξε βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες (σ.σ. η ομάδα ανθρώπων που μίλησε στους παίκτες). Ξέραμε πως υπάρχει κάποιο αύριο».

Για την καλύτερή του χρονιά μέχρι τώρα:
«Η καλύτερη χρονιά που είχα ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου όταν βγήκαμε Ευρώπη. Ήρθαν 20 άγνωστοι ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και όταν τελείωσε η χρονιά ήταν όλοι πρώτα ονόματα. Ο Ουμπίντες ήταν ο κορυφαίος, είχαμε τρομερή χημεία. Ακόμα και ο Ηλίας Σολάκης που ήταν 39, έκαναν όλοι φοβερά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Για τον Δημήτρη Κολοβό:
«Όταν ο Κολοβός τραβάει, τραβάει όλη η ομάδα. Όταν ο Δημήτρης έχει κέφια, σίγουρα θα σκοράρουμε δύο και παραπάνω γκολ. Εξαρτιόμαστε πολύ από τα πόδια του».

Για το αν έχει κλείσει κάπου για το καλοκαίρι:
«Η κατάσταση αυτή έχει κουράσει. Ενε άσχημο να ακούγονται διάφορα πράγματα. Πήρα την απόφαση να αφοσιωθώ στην ομάδα μέχρι να σωθεί και μετά θα μιλήσω με τον οποιονδήποτε γιατί το καλοκαίρι είμαι ελεύθερος».

2 σχόλια

  1. Ετσι πρεπη να παιξετε και στα υπολοιπα παιχνιδια γιατι μπορητε τωρα εχετε κοντα σας και ανθρωπους που θα σας στηριξουνε και δεν θα σας απειλουν μαζυ και οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ και θα τερματισουμε εκει που πρεπη για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ γερα μεχρι τελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή