Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου στα panionianea.gr «Η νίκη ανήκει σε όλους μας»

Νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε το «τρίποντο» επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόστολος Γιάννου, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr . Συνέντευξη στ...

Νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε το «τρίποντο» επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόστολος Γιάννου, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

O 24χρονος επιθετικός του Πανιωνίου, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση σε ένα ακόμη ματς της ομάδας, βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης στη μικτή ζώνη και μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε τόσο στην πολύ σημαντική νίκη επί του συλλόγου των Ιωαννίνων, όσο και στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Παράλληλα, τόνισε πως πλέον μειώθηκε το άγχος στους ποδοσφαιριστές, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει βαθμολογικό πρόβλημα.

Τέλος, έκανε αναφορά στους Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, Δημήτρη Τερεζόπουλο, αλλά και στους φιλάθλους του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr

-Πετύχατε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, που νομίζω πως θα επαναφέρει και καλή ψυχολογία στην ομάδα, σωστά;

«Ακριβώς. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας που όλοι μας την θέλαμε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που τελικά καταφέραμε και πήραμε αυτό το ματς».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Στο γεγονός πως το θέλαμε πιο πολύ εμείς. Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη και τελικά αν και λίγο αγχωμένοι και κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς είμαστε χαρούμενοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Οι τελευταίες εξελίξεις με την «κίνηση σωτηρίας» σας επηρέασαν θετικά;

«Έγιναν όλα ξαφνικά, δεν το περιμέναμε. Εμείς απλά θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι πιο πολύ και όχι στα υπόλοιπα. Η δική μας δουλεία είναι μέσα στο γήπεδο».

-Στο ματς με τον ΠΑΣ δεν είχατε στον πάγκο τον Παναγόπουλο, αλλά τον Τερεζόπουλο…

«Θέλω να τονίσω πως αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας. Και στον κ.Παναγόπουλο που αποχώρησε γιατί δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση, αλλά και στον κ.Τερεζόπουλο που είχε την ομάδα έστω και για μία μέρα».

-Πλέον μετά και από αυτή τη νίκη μπορούμε να πούμε πως μειώνεται το άγχος ενόψει και της συνέχειας;

«Σίγουρα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Συνεχίζουμε όμως δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε απλά σε μία νίκη».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Πως περιμένετε αυτό το ματς;

«Και στη Ριζούπολη θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ έχουμε καλύτερη ψυχολογία και μπορούμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την έδρα του Απόλλωνα».

-Πως βλέπεις την συνέχεια της ομάδας, αγωνιστικά πάντα;

«Βλέπουμε και σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω πως με το πρόγραμμα που έχουμε δεν θα υπάρξει κάποιο βαθμολογικό πρόβλημα στο τέλος».

-Είδαμε τον κόσμο του Πανιωνίου να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και να σας βοηθάει σε όλη την διάρκεια του αγώνα…

«Αυτό είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους όλους. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και για τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια