Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε...

Ο Πανιώνιος, αν και πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο παιχνίδι, δεν τα κατάφερε κόντρα...

Ο Πανιώνιος, αν και πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο παιχνίδι, δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ και με ήττα 2-1 αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι κυανέρυθροι έπαιξαν από το πρώτο λεπτό επιθετικά, ουσιαστικά είχαν κλείσει τον αντίπαλο τους στο μισό γήπεδο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρους τις απαραίτητες λύσεις στην τελικές τους προσπάθειες.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος παρέταξε... τριπλή ζώνη άμυνας, ήταν απόλυτα εύστοχος, με δύο αντεπιθέσεις σημείωσε τα γκολ στην αναμέτρηση και πήρε την πρόκριση. Το τέρμα του Πανιωνίου πέτυχε ο Κολοβός.

Πολύ κακή η διαιτησία του Καμπαξή, ο οποίος επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΟΦΗ, δεν έδωσε πολλά καθαρά φάουλ υπέρ του Πανιωνίου, ενώ οι κυανέρυθροι διαμαρτύρονται και για μία περίπτωση πέναλτι στον Καμπάνταη.

Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Καμπάνταης έβγαλε όμορφη πάσα στον Ντούνη, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε στην γωνία του ο Φερνάντες.

Η ομάδα του Παναγόπουλου συνέχισε να πιέζει και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Ντούνης έκανε τη σέντρα, με τον Κολοβό να πιάνει το γυριστό σουτ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του δεν ήθελε να ριστκάρει και το μόνο που έκανε ήταν να παίζει άμυνα!

Στο 33’ οι κυανέρυθροι είχαν μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Λαμπρόπουλο να κάνει την κοντινή κεφαλιά, με την μπάλα όμως να πρενάει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι για ένα 5λεπτο περίπου προσπάθησε να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο και δημούργησε κάποιες προϋποθέσεις προς την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Ιστορικός, όμως, άνεβασε και πάλι την απόδοση του και στο 45’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει ττο 1-0. Ο Σταυροθανασόπουλος έκανε ένα πολύ καλό συρτό σουτ, όμως η μπάλα δεν του εκανε το χατήρι, καθώς πέρασε μόλις άουτ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε με πολύ όρεξη και πάθος και στην «επανάληψη», έχοντας την απόλυτη κυριαρχία του ματς.

Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος και Ντούνης, κυρίως, πήραν αρκετές προσπάθειες, ωστόσο στην τελική ενέργεια η ομάδα δεν μπορούσε να βρεις τις λύσεις.

Στο 59’ ο Αυλωνίτης έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξία, με την κεφαλιά του Καμπάνταη όμως να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία, με τον Φερνάντες να αποκρούει εντυπωσιακά του σουτ που έκανε ο Γιάννου από το ύψος του πέναλτι.

Ότι δεν κατάφερε ο Πανιώνιος το πέτυχε ο ΟΦΗ μετά από ένα λεπτό, όπου μετά από μία στημένη φάση, ο Μακρής με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Παναγόπουλου δεν το έβαλε κάτω μετά από το τέρμα που δέχτηκε και στ 66’ ο Κολοβός με ένα υπέρχοο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Φερνάντες και έφερε τον αγώνα στα ίσια.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πίεσε τον ΟΦΗ, όμως οι πολλές λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Καμπαξή δεν επέτρεψαν στους κυανέρυθρους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Ο Ιστορικός ανοιχτεί πολύ στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ο ΟΦΗ σε μία αντεπίθεση του κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα με τον Ντουντού στο 80’.

Το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ, με τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια τους και να αποδοκιμάζουν την διαιτησία του Καμπαξή για τα... υπέρ του σφυρίγματα προς τον ΟΦΗ!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης (65’ Αραβίδης), Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (69’ Μπούζας), Καμπάνταης, Σταυροθανασόπουλος (59’ Γιάννου), Ντούνης

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (56’ Ντουντού), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69’ Στάθης), Μπούρμπος, Σίσιτς (46’ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ

    ΚΑΙΡΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ,ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ 0-1.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ.1 ΣΤΟΝ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΚΑΙ 1 ΤΟ ΧΕΡΙ.ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΣΤΟΧΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ?ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ.


    Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΚΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΣΗ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΦΟΒΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή