Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όχι άλλος διασυρμός, ώρα για ανάκαμψη»

Πρωτοβουλία για τη "σωτηρία" του Πανιωνίου αναλαμβάνει μια ομάδα φίλων των "κυανέρυθρων", με τις πληροφορίες να αναφέ...

Πρωτοβουλία για τη "σωτηρία" του Πανιωνίου αναλαμβάνει μια ομάδα φίλων των "κυανέρυθρων", με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κάποιοι εκ των οποίων είναι επιφανείς επιχειρηματίες.

Στην ανακοίνωση - προσκλητήριο που μοιράστηκε κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού προημιτελικού με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, η εν λόγω κίνηση χαρακτηρίζει "ακέφαλη" την ΠΑΕ και κάνει λόγο για ανάγκη αλλαγής σελίδας με στόχο "την αγωνιστική και οικονομική ανάκαμψη του ιστορικότερου σωματείου του Ελληνισμού".

Εντός των προσεχών ημερών αναμένονται λεπτομέρειες για το ποιοι και πώς.

Το σχετικό κείμενο:

"Ο Πανιώνιος περνάει μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία του. Η ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League ουσιαστικά ακέφαλη και χωρίς τη διοίκηση που της αρμόζει. Τα προβλήματα και ο διασυρμός του συλλόγου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής.

Μπροστά σε όλα αυτά δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι και απλοί παρατηρητές. Μετά από συναντήσεις πολλών μελών της πανιώνιας οικογένειας, αποφασίσαμε μια ομάδα φίλων του συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα που έχει περιέλθει. Όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί με στόχο την ανάκαμψη του ιστορικότερου σωματείου του Ελληνισμού.

Στόχος μας τόσο η αγωνιστική όσο και η οικονομική ανάκαμψη. Το νοικοκύρεμα ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Ξεκινάμε από σήμερα και καλούμε όλο τον κόσμο να σταθεί στις επάλξεις σε αυτό το κάλεσμα πανιώνιας σωτηρίας.

Νέα Σμύρνη

13/02/2014"

6 σχόλια

  1. Μακάρι να ευοδωθούν τέτοιες ενωτικές συλλογικές προσπάθειες συνΠανιώνιων με σκοπό την "...αγωνιστική όσο και η οικονομική ανάκαμψη" της ομάδας και όχι την προσωπική προβολή ή την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο ανυπόγραφο μοιράστηκε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι αυτη η κινηση φιλων του συλλογου να αναλαβη αμεσα αν γινοταν και χθες γιατι τα χρονικα περιθωρια εχουν στενεψη παραπολυ ελπιζω με την βοηθεια ολων να πετυχουν να πανε τον συλλογο εκει που του αξιζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή