Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποθέωση σαν να... κέρδισε!

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Πανιωνίου από τους οπαδούς τους μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη. Με το σφύρι...

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες του Πανιωνίου από τους οπαδούς τους μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.

Με το σφύριγμα της λήξης οι κυανέρυθροι κατευθύνθηκαν προς την Θύρα 3, με τους Πάνθηρες, παρά την ήττα, να τους χειροκροτούν θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στους Κρητικούς.

Μάλιστα, μετά από λίγη ώρα, αρκετοί οπαδοί περίμεναν έξω από την κεντρικές θύρες του γηπέδου τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους εμψυχώσουν για τη δύσκολη συνέχεια, τονίζοντας τους πως θα είναι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξουν δυναμικά ώστε να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Παράλληλα, τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη στο Κυριακάτικο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι σχέσεις πλέον ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές είναι -ξανά- πολύ καλές, καθώς ο στόχος είναι κοινός, η αγωνιστική σωτηρία του Πανιωνίου!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Μπράβο στους φιλάθλους του Πανιωνίου, που στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι το έχουν απόλυτη ανάγκη. Ιδίως στις δύσκολες τούτε στιγμές. Οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν σήμερα αλλά ήσαν άτυχοι έστω και αν αυτός ο αγώνας κυπέλλου δεν ήταν προτεραιότητά τους. Αν συνεχίσουν έτσι, με το ίδιο πάθος, αγωνιστικότητα και με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ώστε να μη δέχονται τόσο εύκολα το γκολ, λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στους φιλαθλους μας που εμψυχωσαν αυτα τα παιδια εχουν την αναγκη τις στηρηξεις ολων μας σε αυτο το δυσκολο εργο για την σωτηρια της ομαδος μην ξεχναμε οτι τωρα θα παιξη ρολο πολυ η ψυχολογια και προς Θεου μην μας ληψη απο τους παικτες μας.Ετσι να συνεχισουμε ολοι μαζυ για το καλο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους Πάνθηρες. Μην μας πιάνει απογοήτευση γιατί με δύο νίκες στα ματς με Βέροια και Πλατανιά (εντός) έχουμε σωθεί χαλαρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή