Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο Γιάννου

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Ο νεαρός...

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.


Ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (09/01) και τέθηκε στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα αγώνας δρόμου γίνεται για τον Χρήστο Αραβίδη. Ο αρχηγός των "κυανέρυθρων" έκανε εντατική θεραπεία για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

2 σχόλια

  1. Μακαρι να ειναι ετοιμος και ο αρχηγος να εχουμε μια καλη παρουσια αυριο στην λεωφορο απεναντυ στο πιο μισητο σωματειο για τον Ιστορικο τους βαζελους αυτη θα μας περιμενουν στην γωνια για να παρουν εκδικηση για τον διασηρμο του α γυρου 3-0 .Τωρα για το θεμα των συνεχων προσφυγων βλεπω να μην ανησυχει κανεις ολες οι ομαδες που εχουν τους ιδιους στοχους μαζυ μας αποτι διαβαζω κανουν μεταγραφες και η δικη μας διοικηση !!!!!!!!!
    ζουν στον κοσμο τους αλλα ουτε καποιοι αλλοι που μπορουν να βαλουν καποια χρηματα φαινοντε να ανησυχουν ,αγαπητοι Συναπανιωνιοι δεν θελω να το πιστεψω οτι μετα το παιχνιδι με τον Πανθρακικο μπορει να βρεθουμε στην προτελευταια θεσι με αποτελεσμα η ανακαμψη να ειναι πολυ δυσκολη κανω εκκληση στην ομαδα φιλων που ηθελε να βοηθησει τον συλλογο στις αρχες Δεκεμβριου να μπη μπροστα και με το ετσι θελω να διωξη τους ανυπαρκτους και επικιδυνους ωψιμους( ισον ενα σκοτεινο παραγοντα) απο την ΠΑΕ τουλαχιστον να εχουμε μια ελπιδα σωτιριας ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. .Αυτο πρεπη να γινη αμεσα γιατι ξερω και πιστευω οτι μπορειτε να το κανετε και θα σας ευγνωμωνουν ολοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MD ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΣΡΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΖΙ ΝΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΣΗ ΣΤΗΝ Β ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή