Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου Πρωταθλητής Ελλάδος κάτω των 18

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 8/1/2014 ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία κάτω των 18. Αγωνιζόμ...

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 8/1/2014 ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία κάτω των 18.

Αγωνιζόμενος στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθει στην Θεσσαλονίκη κατάφερε στην τελευταία και πιό κρίσιμη παρτίδα να επικρατήσει του Ηλία Ροινού που μέχρι εκείνη την στιγμή προηγείτο με 7β. και θεωρούνταν το φαβορί αφού του αρκούσε η ισοπαλία για να στεφθεί Πρωταθλητής.

Ο Δημήτρης βέβαια είχε άλλη γνώμη, έπαιξε για την πολύτιμη νίκη με την σιγουρία και την αυτοπεποιθηση που πρέπει να έχει ένας αθλητής όταν φτάνει σε αυτό το σημείο. Η νίκη άρχισε να του "χαμογελά" μόλις στην 19η κίνηση για να ολοκληρωθεί σύντομα στην 25η. Ισοβάθμησε με τον αντίπαλό του στους 7β., μετά από τον αγωνιστικό μαραθώνιο εννέα γύρων, και πήρε τον βαρύτιμο τίτλο λόγω της νίκης του στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στον Πανιώνιο, προερχόμενος από την
Ένωση Σκακιστών Άμφισσας.
Ταυτόχρονα γίνεται ο πρώτος αθλητής του τμήματος που επιτυγχάνει τέτοια διάκριση σε Πανελλήνιο επίπεδο δίνωντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία της ομάδος τα τελευταία χρόνια που την κατατάσει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

Μαζί με τις θερμές ευχές όλων μας, είναι προφανές ότι το τμήμα με τις δικές του δυνάμεις σε δύσκολες περιόδους θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί προσβλέπωντας σε κάθε δυνατή Πανιώνια βοήθεια.

1 σχόλιο