Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κούραση έφερε... συντριβή!

Συντριβή γνώρισε ο Πανιώνιος στην Ισπανία, όπου ηττήθηκε με 93-62 από την Μπιλμπάο, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocu...

Συντριβή γνώρισε ο Πανιώνιος στην Ισπανία, όπου ηττήθηκε με 93-62 από την Μπιλμπάο, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup.


Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι μέσα σε διάστημα 48 ωρών έπρεπε να δώσουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια (σ.σ. την Κυριακή έπαιζαν με τον Ολυμπιακό), έδειξαν τεράστια σημάδια κούρασης και δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να δυσκολέψουν τους Ισπανούς.

Μόνο ο ΜακΚόλουμ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς με τους 28 πόντους του ήταν η μόνος παίκτης που μπορούσε να δώσει «πνοή» στον Ιστορικό.

Το τελικό σκορ χωρίς αμφιβολία είναι ένα καμπανάκι, το οποίο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πρέπει να κρούσει στους παίκτες του, ώστε η εικόνα της ομάδας να αλλάξει προς το καλύτερο άμεσα!

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Μπιλμπάο, είχε καλές επιλογές στην επίθεση, ενώ και αμυντικά είχε σωστή τακτική. Το τέλος της περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 21-19.

Οι Ισπανοί στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοση τους και ανέβασαν την υπέρ τους διαφορά, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 40-30.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος «κατέρευσε», η ομάδα έδειξε τεράστια σημάσια κούρασης και η Μπιμπάο πυροβολώντας από... παντού εκτόξευσε την υπέρ της διαφορά στους 30 πόντους. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 69-39.

Έτσι, η τέταρτη περίοδος είχε πλέον καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα της Ισπανίας να μην πατάει... φρένο και τον Πανιώνιο να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο ματς.

Το τελικό σκορ 93-62 μοιάζει δίκαιο, βάση της κάκιστης εικόνας του Πανιωνίου –κυρίως- στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 40-30, 69-39, 93-62.

Μπιλμπάο (Πουέγιο Μένια): Πίλεπιτς 14(1), Μπέρτανς 10(1), Γκάμπριελ 15, Ερβέλ 8, Καβαλιάουσκας 1, Μάρκοτα 10(1), Σάντσεζ Πέρεζ, Λόπεζ 2, Σαμπ 4, Βρκιτς 11(1), Γκριμάου 18.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 28(2 τρ., 16/18 βολές), Ντούβνιακ 7(1), Κάρτερ 9(1), Μίλμπουρν 2, Αθανασούλας 2, Μπατής 3(1), Σκορδίλης 5, Λάνγκφορντ 5(1), Μίσελ, Σύμτσακ 1, Κυρίτσης, Σαλούστρος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. μα καλα αφου ξεραμε ότι παιζαμε τριτη εκτος γιουροκαπ, γιατι δεχθηκαμε να γινει κυριακη ο αγωνας με γαυρο? για να εχει χρονο ξεκούρασης ο δις-πρωταθλητης ευρωπης και εμεις να γονατίσουμε?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με Κυρίτση - Μισέλ - Γαιο δε πας ρε φιλε Ευρωπη...βασικα ουτε μεχρι το περιπτερο δε πας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΜΑΚΟΛΟΥΜ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο κι αυτο ρε φιλε....ολα τα ακυρα εδω συμβαινουν...κανανε οι αλλοι περιπατο κ εμεις λαχανιαζαμε....δε γνωριζω βασικα αν έγινε προταση απ τη πλευρα της ομαδας να γινει κατι τετοιο τις προηγουμενες ημερες. Αν οχι, ανησυχητικο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή