Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είναι μια άσχημη βραδιά για την ομάδα»

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το τρίτο δεκάλεπτο του Πανιωνίου κόντρα στην Μπιλμπάο, όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως &qu...

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το τρίτο δεκάλεπτο του Πανιωνίου κόντρα στην Μπιλμπάο, όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως "έκρινε το ματς".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σκορ μιλάει από μόνο του. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας. Το πρώτο μέρος τελείωσε με σχετική κοντινή διαφορά, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και έκρινε το ματς. Μετά την ανάπαυλα η αντίδραση μας ήταν πολύ άσχημη και αμυντικά, που δεχθήκαμε εύκολα καλάθια μέσα από την ρακέτα και επιθετικά, όπου είτε κάναμε λάθη, είτε αστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ.

Η διαφορά ξέφυγε και όσο και εάν προσπαθήσαμε στην τελευταία περίοδο η Μπιλμπάο επικράτησε με ευρεία διαφορά», συνέχισε ο κόουτς του Πανιωνίου. «Είναι μια άσχημη βραδιά για την ομάδα μας, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί», παραδέχθηκε ο Σφαιρόπουλος και επισήμανε ότι: «Κάναμε πολλά λάθη, στα οποία πρέπει να δουλέψουμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια για να ανταποκριθούμε σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια