Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοβαρός για την πρόκριση...

Να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το ματς της Κατερίνης και να πάρει την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου θέλει απόψε (2...

Να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το ματς της Κατερίνης και να πάρει την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου θέλει απόψε (23/01, 20:00) ο Πανιώνιος, στον επαναληπτικό αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου προέρχεται από την μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ για την Σούπερ Λιγκ και η ψυχολογία της ομάδας είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν πως πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης και είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους, ώστε να βρεθεί η ομάδα στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες του Λεωνίδα Καμπάνταη που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ εκτός έχουν τεθεί και οι Γιαννακόπουλος, Τόσκας που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος: Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κωτσαλάς, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Πάνος, Κολοβός, Λάσνικ, Ζαχαράκης, Γιάννου, Αραβίδης, Ντούνης, Σταυροθανασσόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Τη συνέντευξη Κουτλίδη γιατί τη θάψατε; Αυτή είναι η αντικειμενική ενημέρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Κλεισμένος» ο Ανέστης
    Ο Γιάννης Ανέστης θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με τη SportDay κατατέθηκε ήδη το συμβόλαιό του. Λεπτομέρειες απομένουν για Αραβίδη και Λαμπρόπουλο.
    Τρεις παίκτες που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου προβάρουν ήδη τα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα ένας εξ αυτών θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιάννη Ανέστη, τον 23χρονο τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος από τους «κυανέρυθρους» και όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay η «Ένωση» έχει ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του για τριετές συμβόλαιο κι αυτό έχει κατατεθεί. Η μεταγραφή γίνεται μέσω της Ξάνθης, που εξυπηρετεί την ΑΕΚ στην προκειμένη περίπτωση, μιας και ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει όσο η νέα του ομάδα είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Βέβαια με την άνοδο στη Football League η ΑΕΚ θα γίνει ξανά ΠΑΕ και θα μπορεί να γίνει η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και τυπικά στις τάξεις της.

    Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να μετακομίσουν και δύο συμπαίκτες του στον Πανιώνιο που επίσης μένουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό Χρήστο Αραβίδη και τον 23χρονο αμυντικό Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των οποίων απομένουν τυπικές λεπτομέρειες. Η «Ένωση» ενδιαφέρεται και για τον Αμίρη Κούρντι, που αποτελεί τον πρώτο της στόχο για τη θέση του δεξιού μπακ. Δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τον Πανιώνιο, αλλά του οφείλονται αρκετά χρήματα.



    http://www.sport-fm.gr/article/kleismenos-o-anestis/745907

    ΑπάντησηΔιαγραφή