Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε το καθήκον του...

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού στη Νέα Σμύρνη, παίρ...

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Παναγόπουλου ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της και με τέρματα των Γιάννου, Λάσνικ και Κούρντι ανέτρεψε σχετικά εύκολα το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Κατερινή.

Το παιχνίδι

Ο πανιώνιος μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο και θα έφερνε στα ίσια το σκορ των δυο αναμετρήσεων.

Στο 7’ έπειτα από καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Λάσνικ στο δεύτερο δοκάρι, ο Γιάννου δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στέλνοντας την άουτ.

Η υπεροχή του Πανιωνίου απέφερε καρπούς στο 17’ με τον Γιάννου να παίρνει την μπάλα μέσα στη περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ να ανοίγει το σκορ για τους κυανέρυθρους.

Στο 31 ο Πανιώνιος έφτασε κόντα στο 2-0 με τον Κούρντι να μπαίνει στην περιοχή όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε σταθερά στην γωνία του ο Τόλιος

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο, στο 41’ πραγματοποίησαν υποψία φάσης με τον Μίτροφ.

Στο επόμενο λεπτό(42)ο Ιστορικός κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης. Ο Αντρέας Λάσνικ με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας του Τόλιου.

Από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ιστορικός διατηρούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθώντας να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα το οποίο και θα «κλείδωνε» την υπόθεση πρόκριση.

Μητρόπουλος και Κολοβός απείλησαν την εστία του Τόλιου, ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν απέφεραν κάποιο γκολ.

Η ομάδα του Παναγόπουλου στο 71’ έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, όμως το σουτ του Κολοβού πέρασε λίγα μέτρα πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραβίδης δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Τόλιο με το σουτ που επιχείρησε να διώχνει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού.
Ότι δεν κατάφερε όμως ο Αραβίδης το πέτυχε στο 86’ ο Κούρντι. Ο άσσος του Πανιωνίου με μονοκόματο σουτ έγραψε το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το οποίο ο Πανιώνιος πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στη προημιτελική φάση του κυπέλλου. Εκεί, αντίπαλος για τον ομάδα του Παναγόπουλου θα είναι ο ΟΦΗ σε διπλή αναμέτρηση.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος(73’ Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Λάσνικ(46’Παντίδος), Κολοβός(81’Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλος, Κυβρακίδης, Γιατζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος(74’Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου(55’Κουτσοσπύρος), Μίτροφ(83’Κυνηγόπουλος), Πέντα, Γκέσιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια