Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν τα παρατήσαμε...»

Για την ήττα και την εμφάνιση του Πανιωνίου στην Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Α...

Για την ήττα και την εμφάνιση του Πανιωνίου στην Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, όπως ο Ερυθρός Αστέρας και σε «καυτή» ατμόσφαιρα». Αρχίσαμε τον αγώνα πολύ συγκεντρωμένοι και παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του, να πάρει επιθετικά ριμπάουντ και τον αναγκάσαμε να κάνει 9 λάθη.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε καλές συνεργασίες και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας», συνέχισε ο κόουτς του Πανιωνίου.

Περιμέναμε την αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα πέντε λεπτά, όμως, χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί σε άμυνα και ριμπάουντ. Έτσι αυξήθηκε η διαφορά. Καταφέραμε, ωστόσο, να μην τα παρατήσουμε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στο Eurocup και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.

Κάναμε καλύτερη προσπάθεια σε σχέση με την Ισπανία», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος. «Ασφαλώς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε για να είμαστε στην συνέχεια ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο, ανάλογο με εκείνο της Ευρωλίγκας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια