Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαφορά ποιότητας...

Για είκοσι λεπτά άντεξε ο Ιστορικός στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όπου γνώρισε την ήττα με 84-64. Οι παίχτες του Γιάννη Σφαιρ...

Για είκοσι λεπτά άντεξε ο Ιστορικός στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όπου γνώρισε την ήττα με 84-64.

Οι παίχτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κοίταξαν στα μάτια για ένα ημίχρονο την ισχυρή Σέρβικη ομάδα, όμως, στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα με την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων να γίνεται εμφανής όπως δείχνει και το τελικό 84-64.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά οι κυανέρυθροι κατάφεραν να περιορίσουν τον σύλλογο του Βελιγραδίου, με το σκορ του ημιχρόνου (39-35) να απεικονίζει την εικόνα του ματς.

Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, αυξάνοντας πολύ γρήγορα την υπέρ τους διαφορά. Από εκεί κι έπειτα ο Ιστορικός φάνηκε ανήμπορος να κοντράρει τον αντίπαλο του και να επανέλθει στην διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το τελικό 84-64 αφήνει μεν πικρία στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για την ήττα, με το τεχνικό τιμ να κρατάει την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Πλέον με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εξαλείφτηκαν οι όποιες ελπίδες πρόκρισης για τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 39-35, 61-47, 84-64.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Ρέμπιτς, Μπλάζιτς 11, Σιμόνοβιτς 18(4), Μαριάνοβιτς 10, Ραντένοβιτς 6, Κάτιτς 7, Τέγιτς, Νέλσον 7(1), Τζένκινς 16(1), Ντραγκίσεβιτς 9(1).

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 11, Ντούβνιακ 7(1), Κάρτερ 6(2), Μίλμπουρν 6, Αθανασούλας, Μπατής 7(2), Σκορδίλης 6, Λάνγκφορντ 9(1), Μισέλ 4, Σίμτσακ 2, Κυρίτσης 4, Σαλούστρος 2.

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια