Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσφυγή ο Καλτσάς!

Μετά τον Κώστα Μενδρινό ήρθε και δεύτερη προσφυγή στον Πανιώνιο, με τον Νίκο Καλτσά αυτή τη φορά να οδηγείται στην συγκεκριμένη λύση ζητώντα...

Μετά τον Κώστα Μενδρινό ήρθε και δεύτερη προσφυγή στον Πανιώνιο, με τον Νίκο Καλτσά αυτή τη φορά να οδηγείται στην συγκεκριμένη λύση ζητώντας την ελευθέρας του.


Ο νεαρός αμυντικός μέσος, μία μέρα μετά την ήττα από τον Αιγινιακό, κατέθεσε προσφυγή κατά των κυανέρυθρων, ώστε να παραμείνει ελεύθερος από την ομάδα και να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Μάλιστα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (09/01) και όπως φαίνεται δεν θα γυμναστεί ξανά με τα κυανέρυθρα και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν τον Καλτσά να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Καλλονής και αν τελικά μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει... κάτοικος Μυτιλήνης!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

13 σχόλια

  1. στα τσακιδια ολοι...βεντετες!!!ταλενταρες!!!κανεις σας δεν ειναι αξιος να φοραει αυτη τη φανελα...βρεεεεεεεε ουστττττ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητε φιλε απο το μπραχαμι δυστυχως εμεις που εχουμε την αγαπη στον Ιστορικο πρεπη να στηρηξουμε αυτους τους παικτες γιατι με αυτους πρεπη να καταφερουμε να σωσουμε την κατηγορια οι μονοι που δεν φταινε το οτι βρισκοντε στην ομαδα το ουστττ!!!!!πρεπη να το ειχαμε βροντοφωναξει σε αυτους που τους εφεραν κατι που δυστυχως δεν το καναμε ακομη και με μαθηματικη ακριβεια μας οδηγουν στον κατηφορο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΜΩς ΕΜΕΙς ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (οποιος δεν αντεχει φευγει. δεν υπαρχει μια ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ) Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσωπικα συμφωνω..........αλλα ποιοι θα μεινουν να κρατησουν την ομαδα???μεχρι και ο ρουλης εκανε μεταγραφες.....εστω με τα λογια!!!!!εμεις στην παρουσα ουτε αυτο μπορουμε........με τσαβαλο και γκλεζακο..!!!!!!..αλλα ποιος αλλος βαζει υπογραφη......?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πανιώνιος θα σώσει τη χρονιά ή θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος; Ο Τσακίρης «ψήνεται» να σώσει τον «ιστορικό» ή δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά του;

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ GOAL!!!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ



    Η ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ

    Η

    ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΚ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΛΠ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν λες στους παίκτες ότι δεν υπάρχει σάλιο και ότι οποίος θέλει ας σηκωθεί να φύγει , τότε πολύ καλά κάνει ο Καλτσάς και ο κάθε Καλτσας. Αν αδυνατουμε στο συνολο μας ως Συλλογος να κρατησουμε μια ΠΑΕ με το minimum των επαγγελματικων υποχρεωσεων που εχει , τοτε καντε την Εραστιτεχνικη και οτι γινει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν ομως ηρθαν το καλοκαιρι στην ομαδα ηξεραν τι παιζει και δηλωναν ευτυχισμενοι και χαρουμενοι που θα παιξουν στο πανιωνιο και οτι θα εκαναν τα παντα για την ομαδα...εννοειται οτι φταινε και τα λαμογια για ολη αυτη την κατασταση...εμεις τι κανουμε ομως???για τον μπεο καναμε συλαλλητηρια,το τσακιρη τον διωξαμε αρων αρων αυτους γιατι τους αφηνουμε ?για να μας αποτελειωσουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ειναι πιο εξευτελιστικο? Να πεφτεις στην Γ' η να σου κανουν προσφυγες απιθανοι παικτες τυπου Καλτσα,Κοντοχρηστου κλπ και να φευγουν ελευθεροι? Ο Καλτσας που ηρθε με βισμα στον Πανιωνιο και επαιξε Α' εθνικη, θα περνουσε εξω απο το γηπεδο μας ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη λυση να παρει η ομαδα καμμια 10αρια πιτσιρικαδες δανεικους που να τους πληρωνουν οι ομαδες τους.Ετσι θα αποφυγουμε τις προσφυγες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗ Ο ΩΨΙΜΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗ ΝΑ ΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ .ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΠΕΡΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γιωργο εισαι γατα και αλεπου μαζι.πανεξυπνο αυτο που σκεφτικες.μαγκια ειναι αν πετυχει φετοσ το κολπο του χρονου να εχουμε μονο δανεικους.και ακομα πιο μεγαλη μαγκια ειναι να τουσ παιρνουμε δανεικουσ και αγυριστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή