Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπε με την διοίκηση ο Παναγόπουλος

Συνάντηση με την διοίκηση του Πανιωνίου είχε την Πέμπτη (09/01) ο τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής κλήθη...

Συνάντηση με την διοίκηση του Πανιωνίου είχε την Πέμπτη (09/01) ο τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.


Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την πολύ κακή εμφάνιση και ήττα των κυανέρυθρων από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητούν τα αίτια του συγκεκριμένου  κακού αποτελέσματος.

Παράλληλα οι διοικούντες της κυανέρυθρης ΠΑΕ, ζήτησαν καλύτερες εμφανίσεις από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, η διοίκηση εστίασε την προσοχή και στη ρεβάνς με τον Αιγινιακό που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη, παιχνίδι που ο Πανιώνιος πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάρει την πρόκριση.

6 σχόλια

  1. Για μεταγραφές ουτε κουβέντα !!!! Εστω και κάποιον δανεικό , σε λίγο θα ειναι πολύ αργά . Η σωτηρία φέτος θα ειναι κοντά στους 38 και 40 πόντους που θα βρει άλλους τόσους στο δεύτερο γύρο με τέτοιες εμφανίσεις και κυρίως χωρίς ενίσχυση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ναι τώρα πάμε φουλ για το διπλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την ποια διοικηση μωρε?με ποιον ακριβως?τον γκλεζακο η τον τσαβαλο? και για τι μεταγραφες λετε ρε μαγκες?με λογια θα πληρωθουν?838 εισητηρια ειχαμε..........ουτε για τους διατητες....,!ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΙΑΡΟΜΑΤΗ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΤΣΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ?, ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ? ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να έγινε συνάντηση κορυφής εκεί με την διοίκηση των 2 ατόμων . Πάντως ναι ειναι η μοναδική πρόταση αυτη που ακούστηκε προχτές . Αλλά τα ίδια είχαν κάνει και τα σκουλήκια, η ντροπή του βορρά ξέρετε πριν 2 χρόνια και τώρα είναι σίγουρος για πτώση και όχι μόνο.Στην ευχή του θεού για κάποιους από τους παίχτες που θέλουν να φύγουν.Τα λεφτά κυνηγάνε γιατί από μπάλα τίποτα . Εμείς είμαστε που κρατάμε την ομάδα και όχι διοικήσεις παράγοντες και παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή