Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόταση ανανέωσης σε Ανέστη!

Πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Ανέστη κατέθεσε ο Πανιώνιος, καθώς το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα με την ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμε...

Πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Ανέστη κατέθεσε ο Πανιώνιος, καθώς το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα με την ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.


Ο 23χρονος γκολκίπερ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις από την στιγμή που κέρδισε την βασική θέση του τερματοφύλακα, δέχτηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόταση ανανέωσης από τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Το συμβόλαιο του ταλαντούχου άσου με τους κυανέρυθρους φτάνει στο τέλος του το προσεχές Καλοκαίρι και έτσι η διοίκηση του συλλόγου έκανε την κίνηση της,  ώστε να να τον "δέσει" στην Πλατεία.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ανέστη "παίζει" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, όπως της ΑΕΚ και στον Πανιώνιο δεν θέλουν να χάσουν τον νεαρό τερματοφύλακα ως ελεύθερο.

Πάντως, όπως φαίνεται και ο ίδιος ο Ανέστης επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Πανιωνίου, καθώς προέρχεται από τα φυτώρια της ομάδας και αναγνωρίζει τα όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος.

Όπως και να έχει, τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο εν λόγω θέμα και αν τελικά όλα πάνε καλά ο νεαρός πορτιέρο θα παραμείνει Νεοσμυρνιώτης!
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις και αν όλα πάνε καλά ο Ανέστης θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης και για τα επόμενα χρόνια.

7 σχόλια

  1. ο δροσος ποιος ειναι ρε παιδια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργήσανε τραγικά να του κάνουν την πρόταση ανανέωσης. Το παληκάρι έχει δείξει την αξία του από πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ η ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΗ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.!!!!!!!!!! Κυριοι ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΓΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΘΟΡΥΒΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι του αυλωνιτη πως ανανεωθηκε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή