Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολη αποστολή στην Ισπανία!

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει απόψε (14/1, 9.30 μ.μ., Novasports 3) ο Ιστορικός, όπου για την δεύτερη αγωνιστική του «Last 32» αντιμετωπ...

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει απόψε (14/1, 9.30 μ.μ., Novasports 3) ο Ιστορικός, όπου για την δεύτερη αγωνιστική του «Last 32» αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο στην Μπιλμπάο Αρίνα.


Η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε ηττηθεί εντός έδρας στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Eurocup από την Νίζνι και θα προσπαθήσει στην Ισπανία να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως οι κυανέρυθροι θα δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, δεν θα φανεί ιδιαίτερα η κούραση που υπάρχει και θα καταφέρουν να κοντράρουν ως το τέλος τον δυνατό τους αντίπαλο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε για το εν λόγω ματς:  «Για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπιλμπάο έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο δυσκολίες. Η πρώτη ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή και η δεύτερη το γεγονός ότι παίζουμε ένα δεύτερο δυνατό παιχνίδι σε διάστημα 48 ωρών. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη έδρα», ήταν τα λόγια του Σφαιρόπουλου.

«Μέσα σε διάστημα 48 ωρών έχουμε να παίξουμε έναν δεύτερο δύσκολο αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο, που είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της», παρατήρησε ο Γάϊος Σκορδίλης, ο 27χρόνος σέντερ του «Ιστορικού» και επισήμανε ότι: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη, που κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Forza Panionara!!! και ελπιζω να βρεθουν λυσεις στα θεματα που αφορουν το χαντμπολ του Πανιωνιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή