Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε…

Του Ανδρέα Καραγιάννη... Δεν μπορούσα να βρω κάτι πιο χαρακτηριστικό για να περιγράψω την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Σα να μην ...

Του Ανδρέα Καραγιάννη...

Δεν μπορούσα να βρω κάτι πιο χαρακτηριστικό για να περιγράψω την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Σα να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά τον σύλλογο ήρθε και το στραπάτσο απέναντι στον Αιγινιακό για το κύπελλο το οποίο και έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.


Απογοήτευση και πολλά ερωτηματικά έχουν μπει για τα καλά στο κεφάλι μου και προσπαθώ να δω, τι στο καλό μπορεί να φταίει που η ομάδα παρουσιάζει αυτό το κακό πρόσωπο, που σε καμία των περιπτώσεων δεν αρμόζει στην Ιστορία και το μέγεθος του Πανιώνιου.

Σε έναν αγώνα κατά τον οποίο ήμασταν το φαβορί-τελικά αυτό ίσχυε μόνο στα χαρτιά- ένιωθα λες κι έβλεπα ένα καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας στο οποίο η ομάδα προσπαθούσε να βρει ρυθμό και συνοχή στο παιχνίδι της και η γενικότερη εικόνα της έδειχνε πως όλοι το αντιμετωπίζανε σαν μια απλή αγγαρεία. Από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο εντός του αγωνιστικού χώρου διαδραματιζόταν μια τραγωδία η οποία δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Τα υπεράριθμα προβλήματα σίγουρα επηρεάζουν την κατάσταση της ομάδας όμως εμφανίσεις σαν κι αυτές δεν σηκώνουν την παραμικρή δικαιολογία. Πρέπει, ΟΛΟΙ, παίχτες και προπονητές να αναλογιστούν και να καταλάβουν πως το σήμα το οποίο εκπροσωπούν και η φανέλα που φοράνε είναι βαριά και πως η ιστορία αυτού του συλλόγου είναι τόσο μεγάλη που θα πρέπει να ματώνουν και να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους κάθε φορά που μπαίνουν στο γήπεδο. Με εικόνα σαν και αυτή με τον Αιγινιακό νιώθω πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα και η χρόνια αυτή θα έχει τραγική... κατάληξη.

Εν κατακλείδι, για να ανατραπεί η εικόνα αυτή, κατά την γνώμη μου, πρέπει άπαντες που απαρτίζουν αυτή την ομάδα να αλλάξουν άμεσα νοοτροπία και να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν απέναντι στην φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο του Πανιωνίου. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό κατανοητό τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει να φαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ. Άμα δεν συμβεί, θα βυθιστούμε στο απόλυτο σκοτάδι.

2 σχόλια

  1. KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΦΗ
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΟΜΑΔΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑΠΑΡΕΙ
    3-4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Μ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ
    ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΟΣΦΠ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΑΖΝΙΚ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ ΑΡΑΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 23.
    Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ
    ΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ .ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
    ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1968.
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή