Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Με τους οπαδούς του θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ...

Με τους οπαδούς του θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ.

Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, όπου το παρόν έδωσαν από πλευράς κυανέρυθρων ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Κολυδάς και ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνα, Γιώργος Μπιτσικώκος.

Τέλος να σημειωθεί, πως εξαιτίας των άριστων σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και σε επίπεδο οπαδών, ο Πανιώνιος ήταν σύμφωνος εξαρχής να δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

5 σχόλια

  1. ωραια δωστε 2000 εισητηρια, να πουλησουν τα 500 να μπουνε με ντου 3000 μεσα να παρουν το διπλο και να τους πουμε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 2 ΠΕΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΚΟΛΟΥΜ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ 2.16 ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛ ΜΕΣΑ .ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ,,,ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Batman γύρνα πίσω στην σπηλιά σου σε παρακαλώ και ασχολήσου με νυχτερίδες, πιγκουίνους και τον Τζόκερ. Γιατί εκτός από Μπρους Γουέην είσαι και ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτός ο Τζούροβιτς μία αλλαγή πασαδόρου σε όλο το Ματς δεν έκανε και συνεχώς τρώγαμε γκολ από τον φουνταριστό...
    Εκτός τόπου και χρόνου ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρα παιδια ειναι τα παοκια αριστες σχεσεις εχουμε χρηματα θα δωσουνε καλως να ερθουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή