Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανονικά στον πάγκο ο Παναγόπουλος

Κανονικά θα βρίσκεται στον πάγκο του Πανιωνίου ο Παναγόπουλος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το γραφειοκρατικό πρόβλημα που υπήρχε και δεν επ...

Κανονικά θα βρίσκεται στον πάγκο του Πανιωνίου ο Παναγόπουλος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.


Το γραφειοκρατικό πρόβλημα που υπήρχε και δεν επέτρεψε στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να κάτσει στο πάγκο του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεπεράστηκε.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή στην ΕΠΟ και παρέλαβαν το Δελτίο Πιστοποίησης.

Έτσι, ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης θα μπορέσει να καθοδηγήσει τους παίκτες του από την κανονική του θέση, στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στον Πανιώνιο πάντως δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για το γεγονός ότι στη δική τους περίπτωση εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του κανονισμού ενώ σε ανάλογες άλλων ομάδων δεν υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση. Τόνιζαν επίσης ότι επιφυλάσσονται για καταγγελίες σε παιχνίδια τους που έπονται εφόσον αντιλαμβάνονται ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός δεν τηρείται.

4 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΙΝΗΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΤΟΣΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΣΑΙΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ Κ.Α.ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗ ΚΑΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΗ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΓΥΡΕΥΟΝΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΕΜΑΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το M.D σημαίνει άραγε Me Dyslexia?
    Mallon Den?
    Mou Dinoun?
    Mi Dernete?
    Makis Dreliozis (Kai ta myala sta kagkela)?
    Me Dekanikia?
    Mea Dimokratia?

    Βρείτε και κερδίστε τραπέζι σε γνωστό ελληναδίκο της Νέας Σμύρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ m.d.,ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην γράφεις έτσι κανονικά, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να διαβαστεί το κείμενο σου.
    Πλέον τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο έχουν αυτόματους διορθωτές, σε παρακαλώ μάθε να τους χρησιμοποιείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εχω σκοπο να δωσω εισαγωγικες στην φιλοσοφικη αν δεν σου αρεσουν επιστημονα του Σαλιαρελη τα σχολια μου μην τα διαβαζης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή