Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα ο Λάσνικ, έξω ο Καμπάνταης

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/01) με προπόνηση στη Βάρη και ...

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/01) με προπόνηση στη Βάρη και εν συνεχεία ο προπονητής, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός τέθηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ αντίθετα ο Αντρέας Λάσνικ κατάφερε να βρεθεί στους εκλεκτούς του τεχνικού της ομάδας.

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασσόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

4 σχόλια

  1. Μαγκες και σημερα το απογευμα ειμαι σιγουρος οτι αν κανετε αυτο που κανατε και στα προηγουμενα παιχνιδια δηλαδη καταθεση ψυχης θα επιστρεψετε απο την Κομοτηνη με θετικο αποτελεσμα οπως η Κ20,γερα παιδια και ολοι οι ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ που αγαπουν αυτη την ιδεα και δεν εξυπηρετουν καποια συμφεροντα ειναι στο πλευρο σας και σας θαυμαζουν παρα το νεαρο της ηλικια σας πως αντιμετοπιζετε με τετοιο επαγγελματισμο τα πολλα προβληματα που εχετε και παλι μπραβο σας,με την νικη σημερα και την Τεταρτη στο Ηρακλειο. ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡH ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ26 Ιανουαρίου 2014 στις 11:36 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    ΤΟSENTRAGOAL.GR TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΑΡΗ.
    ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SENTRAGOAL ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ
    ΠΑΤΑΤΕ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ PANIONIANEA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα παιδια. μένω κομοτηνή και θα πάω να δω την ομαδάρα μας σήμερα. ξέρετε θα ανέβουν δικοί μας? από που να πάρω εισιτήριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε μου μαλλον καποια Πανθηρια θα βρεθουν στην Κομοτηνη εγω ειμαι μακρια θα το δω σε καφετερια πιστευω θα βρης εισητηρια καλη επιτυχια με την νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή