Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» στην Κομοτηνή η Κ20 του Ιστορικού!

Σε μία ακόμη νίκη προχώρησε η Κ20 του Πανιωνίου, καθώς μετά το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να επικρατήσει...

Σε μία ακόμη νίκη προχώρησε η Κ20 του Πανιωνίου, καθώς μετά το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να επικρατήσει και του Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου διεκδίκησε το ματς έως το τέλος και στο 90' με σκόρερ τον Ντουμιρσάι πέτυχε το γκολ του σημαντικού "διπλού".

Νωρίτερα στο 15' ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι είχε δώσει το προβάδισμα στον Ιστορικό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Λειβαδιώτη στ 77'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μεξί, Ρόπας, Καλύβας, Κόντης, Γνίκη, Ιβάνοφ (60' Μουσάι), Πινιώτης (88' Καρκασίνας), Ζήσης, Ντουμιρσάι, Πρέντι (73' Γιοματάρης).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης


3 σχόλια

  1. Μπραβο στους αυριανους παικτες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ πρεπη να γινετε καλη δουλεια απο τον κο Τερεζοπουλο ελπιζω οι ταλαντουχοι παικτες να ανεβουν στην πρωτη ομαδα για να συνεχιστη η παραδοση ασφαλως με συμβολαια που θα κατοχηρωνουν τον συλλογο και οχι αυτες τις ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ που κανουν ο ψευτομαγκας ωψημος παραγοντας και η παρεα του μειωνοντας την διαρκεια των συμβολαιων για να κερδισουν χρονο οι αχρηστοι να μεινουν στο τιμονι του συλλογου οσο περισσοτερο μπορουν για τους δικους τους λογους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στα παιδια.Αντε και σε λιγο ελευθεροι με τροποποιηση συμβολαιου για να ζησουν και οι εθελοντες που διαχειριζονται την παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά απορώ από που πηγάζει όλο αυτό το μίσος για τη διοίκηση ενώ γνωρίζουμε από τα αληθινά στοιχεία που έχουν βγει από τους ελέγχους και θα ξαναβγούνε τώρα από τον έλεγχο Τσακίρη ότι έχουν ρίξει κατά πάρα πολύ το τεράστιο χρέος που δημιούργησαν οι Βεντούρης-Τσόλακας και Κιντής. Μπουρδέλο είμαστε, λάθη και μεγάλα κάνουνε αλλά όχι κι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή