Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στα Τρίκαλα

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (25/01, 16:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, για την 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσ...

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (25/01, 16:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, για την 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, να δείξουν το απαιτούμε πάθος και συγκέντρωση, ώστε να επιτευχθεί ακόμη μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα.

«Παίζουμε στα Τρίκαλα απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που έχει πετύχει πέντε σερί νίκες στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, να εξουδετερώσουμε τα ατού των Τρικάλων και να φέρουμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας. Χρειάζεται μεγάλη πνευματική προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης», ήταν τα λόγια του προπονητής του Πανιωνίου για το εν λόγω ματς.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κυρίτσης τόνισε: «Έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο ματς, που ακολουθεί το ταξίδι μας στην Σερβία. Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη Τετάρτη (22/1) δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του ματς. Απέναντι στην πολύ καλή - ιδιαίτερα στην έδρα της - ομάδα των Τρικάλων θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, να μείνουμε στο πλάνο μας μέχρι το τέλος και να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια