Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Διψάμε για διάκριση»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Πανγόπουλος μίλησε  για την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, τον αγώνα με τον Παν...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Πανγόπουλος μίλησε  για την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, τον αγώνα με τον Πανθρακικό του Άκη Μάτζιου, το 3-5-2, αλλά και τα αγωνιστικά πλάνα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για τη μη ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή περίοδο και το αν θα αντέξει ο Πανιώνιος και στις δύο διοργανώσεις:

"Δεν ξέρω αν θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να επιλέγεις αγώνες, διοργανώσεις. Όπως δεν μπορούμε να επιλέγουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάτι που ήδη το δείχνουμε, έτσι είναι και το Κύπελλο. Θεωρώ και πιστεύω αυτό που βλέπω από τα παιδιά, η "δίψα" τους για διάκριση και η "δίψα" τους για να παίξουν ποδόσφαιρο και να εκπροσωπούν αντάξια τον Πανιώνιο κάθε ώρα και στιγμή είναι αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο θεσμό του Κυπέλλου".

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:

"Σίγουρα μιλάμε για μία διαφορετική ομάδα απ' αυτή που αντιμετωπίσαμε πέρυσι. Άλλη πέρυσι, άλλη φέτος. Είναι μία ομάδα εξαιρετικά στημένη και δουλεμένη. Ο κύριος Μάτζιος κάνει καταπληκτική δουλειά, ότι για μένα συγκαταλέγεται στις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, μαζί με την παρουσία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ ισχυρός. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, σίγουρα θα είναι απώλεια ο Κάσες που είναι τραυματίας. Εμείς καλούμαστε μέσα από τη δουλειά να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στις μονομαχίες, θα είναι σκληρό παιχνίδι. Η ποιοτική διαφορά είναι αυτή που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα".

Για το 3-5-2 και τα πλάνα του:

"Είχα πει και πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ότι εμείς καλούμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μοναδικά να κάνουμε μία διαχείριση. Η διαχείριση έχει να κάνει με την ίδια την ομάδα και τις επιλογές που έχουμε στο ρόστερ. Σπουδαίο ρόλο παίζει όμως και ο αντίπαλος που έχεις απέναντί σου. Δεν ξέρω αν θα το καθιερώσουμε το 3-5-2, είναι ένας σχηματισμός που έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά χρειάζεται και πολλή δουλειά. Θέλει πολλά τρεξίματα, πολλές αλληλοκαλύψεις και από κάθε σχηματισμό κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Τα παιδιά είναι αυτά που θα με οδηγήσουν στην τελική απόφαση, χαίρομαι που είναι δεκτικά, που οι προπονήσεις γίνονται πάλι σε δυνατούς ρυθμούς. Οι επιβαρύνσεις είναι συνέχεια στα "κόκκινα". Θέλω οι προπονήσεις να προσαρμόζονται όπως ένας πραγματικός αγώνας. Ο Πανθρακικός έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές το 3-5-2, εμείς μέχρι το Σάββατο θα έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας, αλλά επαναλαμβάνω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια