Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ: «Έγινε τροποποίηση στο συμβόλαιο του Λαμπρόπουλου...»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση της, παραδέχεται ότι έγινε τροποποίηση στο συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου και συμπλη...

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωση της, παραδέχεται ότι έγινε τροποποίηση στο συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου και συμπληρώνει ότι η όποια απόφαση για το μέλλον του παίκτη θα παρθεί από κοινού.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, γνωστοποιεί τα εξής:

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, η τροποποίηση του οποίου έγινε για ειδικό λόγο και πάντοτε σε συμφωνία μαζί του, αλλά και με τον εκπρόσωπό του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση παρθεί θα είναι από κοινού και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συλλόγου, όπως άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής".

«Δεν ισχύει τίποτα για την ΑΕΚ προς το παρόν»

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με δήλωση του στην ιστοσελίδα "woop", τόνισε σχετικά:

«Προς το παρόν δεν ισχύει κάτι για την ΑΕΚ. Ανήκω στον Πανιώνιο για να φύγω θα πρέπει να έρθω σε συμφωνία μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας μου. Αυτά θέλω να τ’ αφήσω για το καλοκαίρι. Δεν θέλω να επηρεάζομαι. Είναι τιμή μου που φοράω αυτή την φανέλα και εκπροσωπώ αυτή την ιδέα!»

5 σχόλια

  1. Με το να γραφω οτι εισθε ασχετοι μαλλον κανω σφαλμα πρεπη να συμφωνησω με τα σχολιο του Γιωργου.Εσυ εξυγιαντη προεδρε τι κανης????Σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι δυο τινα η εισαι συνενοχως η δεν ξερης τι σου γινετε ,και στις δυο περιπτωσεις εισαι πολυ λιγος και επικυνδινος να εχης τις τυχες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ στα χερια σου σηκωθητε και φυγετε τωρα και οχι το καλοκαιρι που θα εχουν φυγει σχεδον ολοι οι ταλαντουχοι παικτες .Και με ανακοινωσεις τετοιου τυπου μην θελετε να σας πιστεψη κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΛΕ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ κ. ΤΣΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Εργοτέλη ο Αυλωνίτης
    Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Τάσου Αυλώνιτη στον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να θέλουν τον 24χρονο στόπερ να καταλήγει με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη.
    http://www.sport-fm.gr/article/pros-ergoteli-o-aulwnitis/746366

    ΑπάντησηΔιαγραφή