Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα «άκουσε» ο Ανέστης

Ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, αποδκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του Πανιωνίου μετά ...

Ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, αποδκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό στη Νέα Σμύρνη.

Περίπου 4-5 φίλαθλοι των κυανέρυθρων περίμεναν έξω από την κεντρική θύρα του γηπέδου τον νεαρό τερματοφύλακα, τον οποίο και αποδοκίμασαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκεια τους για την διαφαινόμενη μετακίνηση του στην ομάδα της Φιλαδέλφειας.

Ο αρχηγός του Ιστορικού, Χρήστος Αραβίδης, ήταν αυτός που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, μπαίνοντας μπροστά και μιλώντας στους οπαδούς, λέγοντας -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά: "Ό,τι θέλετε να το πείτε σε μένα και όχι σε έναν 18χρονο. Είναι ο πρώτος τερματοφύλακας του Πανιωνίου και σήμερα νικήσαμε 3-0 και αντί να ακούσουμε μπράβο γίνονται αυτά" ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου επιθετικού, βάζοντας έτσι τέλος στο εν λόγω συμβάν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν πολλά συνθήματα κατά της ΑΕΚ, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα από την εξέδρα των οργανωμένων και κατά της κυανέρυθρης ΠΑΕ. 

6 σχόλια

  1. Αυτοι η 4-5 φιλαθλοι!!!! (μαλλον τσατσοι τις ανυπαρκτης διοικησης )αντι να ξεφωνισουν τον Ανεστη να κυνηγησουν αυτους που δεν καταφεραν να ανανεωσουν το συμβολαιο ενος παικτη τον οποιο θεωρουσαν μεγαλο ταλαιντο (εδω μπραβο τους)και για αυτο το καλοκαιρι ειχαν αφησει να φυγη ο Περιστεριδης μην τα ξεχναμε αυτα .Φιλοι ΣυνΠανιωνιοι αν θελουμε ο Ιστορικος να μην μπη σε περιπετειες ας περιφρουρισουμε αυτους τους παικτες που κατα διαστηματα παιζουν απληρωτοι. Τωρα παμε για νικη στην Κομοτηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαμπρόπουλος ΕΙΧΕ συμβόλαιο μέχρι το 2016. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο που λήγει το 2014(δηλαδή το καλοκαίρι). Για να μπορεί να πάει ελεύθερος στην αεκ!!!!!!!!! Ο Πανιώνιος δεν θα πάρει φράγκο.Ποιός το έκανε αυτό από την Παε??Και ποιος δίνει προκαταβολές και δανεικά στους παίκτες μας για λογαριασμό του Μελσσανίδη??? Και αυτός που το κάνει παίρνει λεφτά για τον εαυτό του???????????????? Δεν ξέρω ρωτάω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΛΕΖΑΚΟΣ¨ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ . ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά ότι Ανέστης, Λαμπρόπουλος Αραβίδης κλπ έχουν κλείσει στην αεκ! Η αεκ μπορεί να κάνει μεταγραφές; Νομίζω πώς όχι. Πως λοιπόν αποκτά τον έναν μετά τον άλλο ποδοσφαιριστή; Μήπως μέσω αχαρναικού, ξάνθης η οποιασδήποτε άλλης ομάδας; Όμως τότε εγείρεται μείζον θέμα ανεξαρτησίας του πρωταθλήματος, η οποία δεν εξασφαλίζεται με το να υπάρχουν ομάδες παραρτήματα ή κολαούζοι ή εξαρτώμενες κλπ κάποιων άλλων θεωρητικά "μεγάλων"!
    Αυτό φίλοι μου δεν είναι πρωτάθλημα, που παίζεται έντιμα,
    αποκλειστικά και μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, αυτό είναι σκέτη διαπλοκή!
    Διαβάστε σχετικά:
    http://www.gazzetta.gr/football/article/580881/meta-ton-anesti-kai-o-lampropoylos-stin-aek
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129619748

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.ΕΙΧΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟ ΠΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
    ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕ ΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΑΜΑΙ
    ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΤΖΙΩΛΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΒΟΚΟΛΟΣ
    ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΡΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
    ΣΙΟΒΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΛΠ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΑΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΟΥ
    ΜΑΝΤΖΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oπως και με τον περιστεριδη που πηραν 50 χιλιαρικα κατω απο το τραπεζι ετσι και με τον λαμπροπουλο.Η ομαδα δεν θα παρει μια.Απο τον Πανιωνιο ζουν καμμια 30αρια ατομα χωρις να δουλευουν,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή