Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάποιοι παίκτες του Αιγινιακού έπαιζαν αντιαθλητικά»

Για τον αντιαθλητικό τρόπο παιχνιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη μίλησε -μεταξύ άλλων- ο ...

Για τον αντιαθλητικό τρόπο παιχνιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Παράλληλα, ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Γιάννη Ανέστη, για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αλλά και για τις τελευταίες εμφανίσεις του Λάσνικ.

Αναλυτικά όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ fm"

Για τον λόγο που εκνευρίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι: «Σπάνια εκνευρίζομαι, Προσπαθώ να κρατώ την ψυχραιμία. Κάποιοι παίκτες του Αιγινιακού έπαιζαν πολύ αντιαθλητικά. Δεν μου αρέσει να βλέπω να γίνεται αυτό. Είμαι προπονητής που δεν πρόκειται να δώσω ποτέ τέτοια εντολή. Σε μια μάχη πρέπει να πολεμήσεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν λέω ότι έγινε από πρόθεση. Είμαστε άνθρωποι, είναι ανδρικό άθλημα, αλλά δεν μου αρέσουν τα επικίνδυνα χτυπήματα».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πανιώνιος: «Είμαι τυχερός γιατί με τα παιδιά ήμουν μαζί και παλαιότερα. Τα πάντα τα καθορίζει η μπάλα και τι κάνεις όταν την έχεις στην κατοχή και δεν την έχεις. Επέλεξα το 3-5-2, όμως σημασία έχει ποιος είναι ο αντίπαλος, διότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, δεν έχουμε 25 παίκτες. Δεν ξέρω αν είναι αμυντικογενές ή επιθετικογενές, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις με κάθε σύστημα. Μας δίνει ευελιξία αυτό το σύστημα. Τα πάντα κρίνονται από το ρόστερ που έχεις στα χέρια σου, αυτοί κάνουν το σύστημα αμυντικογενές ή επιθετικογενές . Οι προπονητές γνωρίζουμε ή μαθαίνουμε καλά έναν σχηματισμό και δεν ανοίγουμε τους ορίζοντες μας».

Για το ότι είναι πολύ πιθανό να φύγουν πολύ παίκτες το καλοκαίρι και το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο: «Δεν είναι. Είναι ευχάριστο γεγονός να προσπαθώ να κάνω καλύτερο έναν παίκτη που θα μείνει ή θα φύγει . Θα ήθελα να ξέρω ότι ξεκινάω κάτι τώρα το οποίο θα κρατήσει πολύ. Μου αρέσει να βοηθάω τα παιδιά να πηγαίνουν μπροστά. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Όσα κίνητρα προσπαθώ να δώσω στον Κουλουχέρη που έχει πολλές συμμετοχές, τόσα θα προσπαθήσω να δώσω και στον Γιωργο Κοτσαλά που ανέβασα τώρα από τους μικρούς. Είναι ευτυχία για εμένα, έτσι όπως αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο».

Για τις αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Ανέστη, αλλά και την πορεία του: «Ήμουν μπροστά και είδα το συμβάν, διότι αποτελεί υποχρέωση του προπονητή να είναι μπροστά. Ο οπαδός είναι πάντα οπαδός, θέλει νίκες και επιτυχίες. Δεν έχει δώσει όμως το δικαίωμα ο Γιάννης και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εχθές είδα άδειο γήπεδο και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα μπορούσαμε να αποδοκιμάσουμε και εμείς αυτό το γεγονός με τον τρόπο μας. Έχει δουλέψει σκληρά και ερχότανε με φόρα από το καλοκαίρι. Δεν έγινε τυχαία βασικός και ο τραυματισμός τον έφερε λίγο πίσω. Δίκαια κάνει τέτοιες εμφανίσεις και μπράβο του».

Για το αν υπάρχουν νεαροί παίκτες που έρχονται: «Γίνεται καλή δουλειά και ταλέντο υπάρχει. Κάπου το χάνουμε στο κομμάτι της εξειδίκευσης. Η δυσκολία του εγχειρήματος είναι στο μεταβατικό στάδιο. Παιδιά υπάρχουν, αλλά χώροι δεν υπάρχουν. Ο Πανιώνιος πάντα προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να το κάνει».

Για τον Λάσνικ, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό: «Μιλάμε για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που είναι και σωστός επαγγελματίας. Έχω μιλήσει μαζί του γιατί έτσι πρέπει να κάνει ο προπονητής. Είναι ωραίο να βλέπεις πως αντιλαμβάνεται και ο παίκτης το παιχνίδι, δεν είναι κακό».

1 σχόλιο

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΡΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ.3 ΤΡΩΓΑΝΕ,ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Η ΚΟΝΤΙΛΩ Ο ΚΥΒΡΑΚΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή