Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραίτηση από Τσιλαλίδη!

Την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστή ο Παντελής Τσιλαλίδης. Ο κ. Τσιλαλίδης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Α' ...

Την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε γνωστή ο Παντελής Τσιλαλίδης.

Ο κ. Τσιλαλίδης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Α' Αντιπροέδρου, με γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

"Παραιτούμαι και αποχωρώ από τη θέση του Α' Αντιπροέδρου, καθώς και από τη σύνθεση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, για λόγους προσωπικούς και σύμφωνους με την Πανιώνια συνείδηση μου. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, το προσωπικό και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά τιμής
Τσιλαλίδης Παντελής"


3 σχόλια

  1. Φιλε Παντελη αυτο επρεπε να το ειχες κανη απο πολυ πριν ,οταν μπηκε ο ψευτομαγκας και απειλησε τους παικτες οταν εδιωχνε τον προπονητη οταν ελεγε στους παικτες οποιος θελει ας φυγει και τωρα καποιοι τα βαζουν με τους εν ενεργεια παικτες απο τους οποιους περιμενουμε να σωσουν την ομαδα . Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτους τους ασχετους με το αθλημα αυτοι μαλλον κατι αλλο κανουν!!!!!!!!!!!! εκει γιαυτο και δεν φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΥΦΩΝ Γ.ΖΩΓΡΑΦΙΣΗΣ25 Ιανουαρίου 2014 στις 1:49 μ.μ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΜΦΗ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-20.ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΤΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ

    ΤΡΥΦΩΝ Γ.ΖΩΓΡΑΦΙΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε φιλε ο Ιστορικος αυτη την στιγμη χρειαζεται αμεσα εναν επενδυτη να αναλαβη τωρα που κατι υπαρχει σαν εμψυχο δυναμικο σε συνδυασμο καποιας μεταγραφης και καποιους απο την Κ20 αν ειναι ταλαντουχοι που θα μπορουν να σταθουν Αεθνικη μακαρι να αναλαβη Τσακιρης η' η ομαδα που ηθελε να βοηθηση με την υπαρχουσα κατασταση τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή