Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παραπάνω από επαγγελματίες οι παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση του Πανιωνίου επί του Αιγινιακού εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγό...

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση του Πανιωνίου επί του Αιγινιακού εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ένα ακόμη ματς. Έδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες. Δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε μια νίκη πρόκρισης. Βγάλαμε ποιότητα στο γήπεδο και κάναμε φάσεις.

Επειδή έζησα και πέρυσι τον αποκλεισμό από τον Φωστήρα για λίγα δευτερόλεπτα ανησυχούσα, αλλά οι παίκτες μου δεν με άφησαν να κάνω δεύτερες σκέψεις.

Λέμε ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα Κυπέλλου, όμως το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Κάποιοι παίκτες του Αιγινιακού επιδώθηκαν σε χτυπήματα σε συναδέλφους. Αν όλοι εμείς στον χώρο δεν αναθεωρήσουμε λίγο δεν θα βγει από την κρίση το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για τον Ανέστη τον λόγο πήρε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανιωνίου, Γιώργος Μπιτσικώκος: «Θα ενημερωθείτε από την ΠΑΕ όταν πρέπει για τον Ανέστη».

Από την πλευρά του ο Παναγόπουλος τόνισε:
«Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω με τα παιδιά που είναι στο ράστερ. Κάθε μέρα διαβάζουμε για παίκτες του Πανιωνίου. Εγώ επίσημη θέση για τον Ανέστη δεν έχω».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. .....όμως το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο ..... και αυτό λέει πάρα πολλά. Ζητάμε πολλά και δίνουμε ελάχιστα, εκτός από πολύ μουρμούρα. Γειά σας ΥΠΕΡΠΑΝΙΩΝΙΟΙ του καναπε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή