Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης για MVP της αγωνιστικής!

Ο Χρήστος Αραβίδης σημείωσε το νικητήριο τέρμα του Πανιωνίου κόντρα στην Βέροια, είχε σημαντική συμμετοχή στο πρώτο γκολ και είναι μέσα στου...

Ο Χρήστος Αραβίδης σημείωσε το νικητήριο τέρμα του Πανιωνίου κόντρα στην Βέροια, είχε σημαντική συμμετοχή στο πρώτο γκολ και είναι μέσα στους τρεις υποψήφιους της Nova για τον τίτλο του MVP της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.


Μπορούμε λοιπόν να ψηφίσουμε όλοι τον "captain" του Ιστορικού, μπαίνοντας ΕΔΩ, ώστε το εν λόγω βραβείο να πάει σε "κυανέρυθρα" χέρια.

*Τρεις ψήφους μπορεί να βάλει ο καθένας. 

1 σχόλιο

  1. Μπραβο μαγκες παρα τα προβληματα σας, αποδειξατε οτι τιματε την φανελα εισται σωστη επαγγελματιες συνεχιστε την προσπαθεια σας με την ιδια πιστη και στα Χανια και ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισετε απο την Κρητη με θετικο αποτελεσμα,αν τερματισουμε οπως σχολιασα και πριν το παιχνιδι με 21-23 βαθμους τον Α γυρω το ζητημα παραμονης θα ειναι πιο ευκολο στον β γυρω ,ελπιζω να βρεθη αμεσα και καποια λυση στο θεμα χρηματοδοτη ισως να αλαξουν γνωμη οι φιλοι του Πανιωνιου που ηθελαν να βοηθησουν ,οντως αξιζετε για το καλυτερο.Γιατι ανηκετε σε ενα συλλογο που εχει βαθειες ριζες και ευχομαι να μην καταφερη κανεις να τις ξεριζωση.Οσο αναπνεω ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή