Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης: «Είμαστε μία οικογένεια»

Για την σημαντική νίκη του Ιστορικού επί της Βέροιας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης ο Χρήστος Αραβίδης. Ο αρχηγός του Πανι...

Για την σημαντική νίκη του Ιστορικού επί της Βέροιας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης ο Χρήστος Αραβίδης.


Ο αρχηγός του Πανιωνίου τόνισε –μεταξύ άλλων- πως το ματς με τον σύλλογο της Ημαθίας ήταν κομβικό, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην αλλαγή προπονητή στην ομάδα όσο και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Για τη νίκη: «Το παιχνίδι ήταν κομβικό για εμάς. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε αρκετό άγχος στα πόδια μας ειδικά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, μετά ισορροπήσαμε, πετύχαμε το γκολ, όμως από ένα πέναλτι ήρθε η ισοφάριση. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και τα καταφέραμε».

Για το γκολ που πέτυχε, ύστερα από το λάθος του Καντιμοίρη: «Τα γκολ προέρχονται από λάθη του αντιπάλου. Πέσαμε σήμερα σε έναν καλό τερματοφύλακα, έβγαλε αρκετές φάσεις. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε εμείς, γεμίσαμε την περιοχή όταν έμεινε με 10 παίκτες η Βέροια και καταφέραμε να πετύχουμε ένα πολύ σημαντικό γκολ για εμάς».

Για την αλλαγή προπονητή: «Οι μέρες ήταν πολύ λίγες για να μπορέσει να περάσει ο προπονητής την νοοτροπία του. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε. Νομίζω ότι μερίδιο της νίκης έχει και ο κ. Παντελής που δούλεψε τόσο καιρό με την ομάδα. Μερίδιο φυσικά έχουμε και εμείς οι παίκτες που κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια και ο καινούργιος μας προπονητής και όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η άποψη μου είναι ότι αυτά τα παιδιά και αυτή η οικογένεια, γιατί είμαστε μία οικογένεια, κρατάει ζωντανή την ομάδα».

Για τον πανηγυρισμό του που έδειξε όλο τον πάγκο της ομάδας: «Το μόνο που μας έχει μείνει είναι αυτό το οικογενειακό κλίμα. Αυτό πρέπει να διατηρήσουμε έως τέλος όσοι θα είμαστε στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να επιτρέψει εκεί που της αξίζει. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και για τα άλλα δεν μας πέφτει τόσο πολύ λόγος»

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.........Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ....ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ !!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσφυγη ο μενδρινος.........ουτε 24 ωρες δεν περασαν ...........!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή