Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει μόνο νίκη!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (19/12,17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, για την 16η αγωνιστική...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (19/12,17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.


Οι κυανέρυθροι, στην επιστροφή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Στα αγωνιστικά, εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο Μενδρινός που έχει ίωση, ο Κολουχέρης που προέρχεται από ίωση και οι τραυματίες Μαρουκάκης, Τόσκας.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Καλτσάς, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Λάσνικ, Καμπάνταης, Σταυροθανασόπουλος, Γιάννου.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε -μεταξύ άλλων- για το ματς με την Βέροια:  "Για μένα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Ότι και να γίνει πρέπει να κερδίσουμε, να φτάσουμε στους 20 βαθμούς και να βλέπουμε τα πράγματα πιο θετικά".

Ο δεξιός μπακ, Μανώλης Ζαχαράκης, συμπλήρωσε: "Είναι ένας αγώνας τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να βγούμε νικητές στον αγώνα της Πέμπτης".

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στις 17:15.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια